Jump to content

Kruzton

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Kruzton's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Jag gillade den. Jag gillade även "The captain's summit" men undrade då, om det kommer bli flera sådana dära captains summit? För det hade varit kul att haft folk från voyager, DS9 och enterprise med. Whoopi goldberg inledde ju med att det skulle vara "the first of many" eller något. Håller tummarna!
 2. Hmm, Andorians eller Cardassians helt klart, dock fanns de ju inte med;( Varför antar jag för att båda har varit krigande/Conquer folk och dom har även en stark patriotisk känsla till sig. Men samtidigt kan dom se förnuft, vilket en klingon oftast inte gör.
 3. Man får ju se tonnvis av religion i DS9. Med profeterna, the emissary och "Bajor".
 4. Tack så mycket. Får la ta och beställa när man får in lite cash, garak är min favorit karaktär i DS9.
 5. Hej! Detta är första gången jag har vandrat in här och skrivit något, så ursäkta om jag skriver fel eller dylikt;) Men jag hittade nyligen denna novellen: "A stitch in time" by andrew.j.robinson. Eller rättare sagt, jag har sett den, men jag vill gärna läsa den, men jag verkar inte kunna hitta någon butik online som säljer den, som är säker att köpa via... Någon vänlig själ här inne som skulle kunna hjälpa mig? Tack. Med vänliga hälsningar, Kruzton.
×
×
 • Create New...