Jump to content

Anhedoni

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About Anhedoni

 • Birthday 02/10/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.desmondinatutu.se

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Böcker och skriveri.

Recent Profile Visitors

3,244 profile views

Anhedoni's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag undervisar på gymnasiet i svenska och historia (samt i engelska, men det saknar jag utbildning i). Vilka är dina ämnen?
 2. Anhedoni

  Skyfall

  Daniel Craig är den bäste Bond hittills, tycker jag. Såvitt jag har förstått Ian Fleming (utan att ha läst hans böcker) strödde han inte fantasifulla uppfinningar kors och tvärs i sina alster. Den verklighetstrogne Bond, med de verklighetstrogna mentala problemen, är betydligt mer tilltalande än playboyarna.
 3. Är originalseriens Squire of Gothos (Trelane) en Q? Vad anser ni?
 4. Det här är nog ett skott i mörkret, men jag vill gärna få tag på likasinnade till mitt nya projekt: Finns det några trekkers bosatta i Göteborg som skulle vara intresserade av att starta ett korplag i fotboll? Eventuell matchtröja (när vi väl har färdig speltrupp): http://www.80stees.com/products/Scotty-Engineering-Uniform-Star-Trek-T-shirt.asp Varken talang eller tidigare erfarenhet är nödvändig; vi tre som hittills har slutit samman är knappast några stjärnor. Vi ska spela eftersom det är roligt att spela, inte för att vinna matcher.
 5. Jag älskar Apornas planet! När jag var som mest förälskad i filmen kollade jag upp lite om fransmannen som skrev romanen - tydligen har han bara två böcker på sitt samvete (eller så är det bara de som blev stora): Apornas planet och Bron över floden Kwai. Märkligt och något splittrat arv till eftervärlden ... Kanske borde man ge romanen en chans. Någon svensk utgåva finns emellertid inte.
 6. Jag var fantastiskt sugen på att läsa Dolken från Tunis, men en oförsiktig googling förstörde slutet för mig. Nu känns det inte mödan lönt. Stort fan av teveserien Poirot och de tillhörande filmerna dock! Samt den smittsamma vinjettmelodin.
 7. Gör så Forum har hunnit ge ut alla delar utom den sista på pocket, så det blir en billig affär.
 8. Jag är all about de stora svenska! Och ett par mediumstora, snart bortglömda. Något du kan rekommendera av Macfie? Fantasy eh. Har du läst böckerna om järntronen? Bestämde mig för att läsa sviten innan jag såg serien. Nu är jag på andra boken - riktigt spännande!
 9. Jahapp, då har man blivit med hund, och med det följer behovet att kunna ta sig till och från jobbet illa kvickt för rastning etc. Ska därför investera i en cykel. Var hittar man en billig (ny) sådan i Götet? Är Biltema bästa alternativet?
 10. Vad läser ni för någonting som inte hör till science fiction- eller fantasygenrerna? Min favoritförfattare är Hjalmar Bergman. Annars är jag med i bokklubben Gondol, som skickar någonting gott (dock dyrt) varje månad.
 11. Ah, väl uppsnappat! Jag hoppas att du har rätt. Deadline.com verkar inte ha något stoff om avhoppet. Ondskefullt spratt! Men snyggt, förstås.
×
×
 • Create New...