Jump to content

NiklasHaglund

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NiklasHaglund

 1. Vet inte om någon sådan här tråd redan finns, men här kan man tipsa om ställen där man kan köpa Star Trek relaterade prylar. Finns det någon svensk återförsäljare? Nån som har erfarenhet av att handla på utländska sidor. T.ex. Amazon UK. Vad tar de i frakt och brukar man få betala tull?
 2. Vi hoppar nog den här gången tyvärr. Blir lite lång resa i det här väglaget. Men ses gärna på en framtida träff i Motala Skickat från min GT-I9505 via Tapatalk
 3. Oj då. Hoppas han kryar på sig. Vi är givetvis intresserade att komma en annan gång. Skickat från min GT-I9505 via Tapatalk
 4. Har ni nån Replicator, eller måste man ta med eget dricka och snacks? :-)
 5. Ok. Vi har fått klartecken att låna bil så vi kan eventuellt plocka upp några på järnvägsstationen om det skulle behövas.
 6. Blir det någon träff? Jag ser att värdinnan inte varit inloggad sedan i måndags.
 7. Jo precis. Det är hans pärons bil dom vi kanske ska få låna. Men om vi ska träffas redan strax efter lunch så blir det kanske inte nåt "nattsudd" :-) och vi hinner med bussen.
 8. Låter spännande. Bor ju bara en by bort. Vi kommer två stycken om vi får tag i bil. Annars måste vi åka från buss centralen vid 22.00 vart i Motala är det?
 9. Vi hade lite dåligt med alternativ för att få en billig resa så det blev just den helgen tyvärr helgen innan ska vi åka till åland och sen är våran semester nästan slut.
 10. Vi från Vadstena kan tyvärr inte komma. Det krockar med vår resa till skåne.
 11. Jaha ska vi ställa in träffen nu när spårvagnarna strejkar? :-p eller bor ni gångavstånd från stationen?
 12. Låter ju spännande med spel och grejer. Jag är sugen på en träff, men eftersom jag bor i Vadstena och inte har bil för tillfället så behöver jag nånstans att sova i Norrköping.
 13. Låter kul. Men jag behöver en eller två sovplatser, annars måste vi sticka vid niotiden. Kan ta med sovsäck och liggunderlag om det skulle behövas.
 14. Vi är redan i Linköping,***** varmt det är. Jag tar nog en öl på torget först.
 15. Vi från Vadstena kommer nog också in nån gång på eftermiddagen, nåt speciellt fik som ni vill gå till och när?
 16. Fick nyss reda på att jag inte behöver jobba på fredag. Så vi kan komma in lite när som helst.
 17. Hejsan, är alla de åtta biljetterna tingade? jag hörde nåt om att två eventuellt inte skulle komma, vi är två från vadstena som kan ta de biljetterna om det skulle behövas, annars köper vi nog egna biljtter intill de åtta
 18. Jag undrar om nån vet nån bra hemsida/butik där man kan köpa officiella Star Trek T-shirts, gärna med lite skojiga motiv.
 19. Vi måste varna chefen, snuvliga bluffen tar ombord tre typer extra, det klaffar inte!

 20. Snoop fyller 40 och Gadhafi är död!

×
×
 • Create New...