Jump to content

Lord Di Lego

Stjärnflottan
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

About Lord Di Lego

 • Birthday 01/01/1978

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  > Star Trek <
  SciFi (SG1, BSG, etc)
  Komedi (South Park, Family Guy, etc)
  Teknologi | Speciellt dator-relaterade områden
  Mjukvaru- & Systemutveckling
  Programmering
  Psykologi...i någon grad iaf
  Kunskap - Tycker om att förstå hur saker fungerar

  (Uppdateras allt eftersom....)

Recent Profile Visitors

3,069 profile views

Lord Di Lego's Achievements

Kapten

Kapten (7/15)

0

Reputation

 1. Jag kikar fortfarande förbi lite då och då, men det blev lite väl mycket med allt där ett tag och jag har inte känt något sug att vara speciellt aktiv sen dess. Kan tänka mig att vara med på resterande filmer om intresse finns, till viss del bara för att göra färdigt det vi påbörjade tillsammans, men ändå.
 2. Absolut, skriv på. Det var ett tag sen jag såg SG-1 så jag vet inte hur mycket jag minns eller har att säga, men det är alltid kul att höra någon annans åsikter i vilket fall. ;) Jag tycks minnas att jag tyckte att SG-1 var en ganska kul och underhållande serie som byggde upp Stargate-universumet ganska bra. Det är en del variation från avsnitt till avsnitt och det var en del 'twists' och 'storylines' som jag tyckte var intressanta, men precis som du säger så blir avsnitten och lösningarna ganska förutsägbara väldigt snabbt. I takt med att säsongerna tickar iväg blir nya idéer allt färre och nya faror allt mer långsökta eller repetitiva, men då blir det även allt mer humor i serien, framför allt genom O'Neill. Det fungerade ganska bra, för mig iaf, även om de sista säsongerna blev lite mer sega. Sista avsnittet var dock väldigt fint. Det är även en hel del Star Trek-referenser och influenser i serien, om jag minns rätt. :P
 3. Mycket välförtjänt vinnare. Jag får ta och tacka loghaD för en riktigt cool intervju! ;)
 4. Ville också hoppa in här lite snabbt och säga grattis till TÖS och framför allt till alla som har medverkat och jobbat för detta. Det dar varit kul att följa utvecklingen av föreningen från början och jag ser fram emot att höra om allt trevligt ni hittar på. Keep on trekkin'. ;)
 5. Det är nästan så jag undrar om jag missförstod någonting, i.o.m. att det gått obemärkt förbi, men detta måste väl ändå vara fel? Jag antar att det ska stå 50...
 6. Haha! Stackars O'Brien, livet är så hårt mot just honom. Tack för tipset, mobocaster! ;)
 7. Jag uppfattar det Burton säger precis tvärtom; att det är ungefär 80-85 TNG-avsnitt som han aldrig sett. Inte för att det är så stor skillnad, men ändå... "Look, we did 179 episodes of Next Gen, and there are about 80 or so I've never seen. 80-85."
 8. Hej baasen! Välkommen till forumet och välkommen till Star Treks värld! Jag ville bara nämna att det även finns en här på forumet som kanske vore intressant för dig att läsa igenom. Där diskuterades det nämligen i vilken ordning medlemmarna på forumet rekommenderar att man tittar på de olika serierna/filmerna om man nu vill se allt. De flesta förslagen kommer med ett resonemang också. Tveka inte att skriva av dig här på forumet eller komma med frågor om det är ngt. ;)
 9. Röstat. Lycka till, hoppas att du klarar det. Tredjeplatsen verkar vara nästintill säkrad. ;)
 10. Välkommen, Eld! ;) Får man fråga vad läraren din sa som fick dig att kolla upp det? Vad för Star Trek har du sett än så länge? Bara del av TOS eller har du kanske sett vissa avsnitt eller filmer innan? Kul med nya Star Trek fans. Jag avundas er! Var inte rädd att fråga saker eller bara skriva av dig. ;)
 11. Välkommen hit, Insanedrain! Du har säkert hört detta tidigare, men du borde ge TOS en chans. Den är faktiskt en väldigt bra serie, även om den är så gammal som den är. Sen vet jag inte om du vet om detta men de remasterade TOS för några år sen till HD och förnyade specialeffekterna, så det kanske vore värt det för dig att se Blu-ray versionen istället. ;)
×
×
 • Create New...