Jump to content

CBL1979

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CBL1979's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Ok, då förstår jag bättre varför dom har soniska duschar om det ger en kylande effekt. Det måste kännas fräschare att duscha då när man är svettig istället för att bara "vibrera" bort svetten.
 2. Just nu läser jag H.P. Lovecraft noveller. "The doom that came to Sarnath". Lovecraft är min favoritförfattare. Jag är helt fascinerad av hans värld.
 3. Jag lyssnar mest på psy-chill. Mestadels från skivbolaget Ultimae Records. Jag kan starkt rekommendera Carbon Based Lifeforms! Jag har sett detta Göteborgs-baserade band live tre gånger och jag kan bara säga att det måste upplevas Annan musik som spelas mycket är Dark Electro i stil med Hocico, Life Cried och Suicide Commando.
 4. Intressant... men jag har fortfarande svårt att se njutningen i den sortens dusch men det handlar väl mer om att det är praktiskt då vatten kanske inte alltid är tillgängligt.
 5. Captain Sisko! Han har ilskan och aggresiviteten som jag saknar hos dom andra kaptenerna i Star Trek. Ett av favoritutbrotten var när han flippade på Mr. Eddington och förgiftade en Maquis bosättning.
 6. Hur fungerar dom egentligen? Det kan inte va särskilt njutbart att "duscha med ljud"?! Detta är en av dom FÅ grejerna i Star Trek universumet som man inte hoppas blir verklighet. Holodeck däremot...
 7. Det är bara att kolla hur många positiva omdömen dom har fått. Dom flesta har 100% och har fått märket "top rated seller" så hitills har det gått bra Är en stolt ägare av Ultra Rare kollektionen på 18 kort "The Fajo Collection" tack vare ebay
 8. haha... Det har du rätt i förstås Får ändra mig till Breen då. De har en mystik kring sig då man aldrig får reda på hur de ser ut under maskerna.
 9. Tackar så mycket. Hur kunde jag missa denna tråden
 10. TNG och DS9 har jag väl sett 3 ggr om. TOS och Enterprise 1 gång var. Voyager är lite värre däremot. Säsong 5 och framåt är jag väldigt dålig på då jag inte har sett alla än. Långfilmerna är allt från 2 till 5 gånger var så jag vet inte vad jag ska uppskatta i tid men det rör sig om många timmar. Jag ska strax dra igång ett projekt och se alla avsnitt och filmer i kronologisk ordning. Vill bara få tag på Enterprise med svensk text så jag kan tvinga flickvännen att se det med mig :P
 11. Som så många andra tycker jag att Shades of Gray är det sämsta avsnittet. Sitta i 44 minuter och se klipp från tidigare avsnitt är inget man utsätter sig för frivilligt precis.
 12. Jem Hadar är klart coolast. De tar inte skit från någon
 13. Hej. Jag registrerade mig igår på forumet och tänkte att en presentation skulle sitta på sin plats. Jag heter Martin och är 31 år. Bor i en småstad med min flickvän. jobbar inom byggbranchen. Jag har varit Star Trek fan i många många år och har även en gång i tiden varit medlem i West Coast Trekkers. (Känner att jag är på väg att gå med igen). Favoritserien är tveklöst Deep Space Nine men de andra är bra med. Har precis fått upp intresset för att samla på Star Trek CCG First Edition. Gillar utmaningen att försöka få tag på alla kort Men det var dock inte så mycket till utmaning längre när jag upptäckte att nästan allt finns på ebay. :P Jag ??lskar att diskutera Star Trek så jag kommer nog va ganska så aktiv på detta forum.
×
×
 • Create New...