Jump to content

*voyboy*

Stjärnflottan
 • Posts

  208
 • Joined

 • Last visited

About *voyboy*

 • Birthday 05/11/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Mariestad, Västragötalands län
 • Intressen
  FBU, Träna och såklart star-trek!

*voyboy*'s Achievements

Löjtnant

Löjtnant (6/15)

0

Reputation

 1. med holodeck skulle man kunna göra sånt som man aldrig kunnat eller vågat..... man kan vara md i olika krig so varit... tänk att stå bredvid karl den tolfte i ryssland...
 2. vad han än nu må heta eller inte kom att heta så tycker jag att: Thomas är ett bra namn..
 3. Det håller jag helt överens med, men ibland måste det vara acceptabelt att bryta mot PD, om nåt verkligen allvarligt skulle hända, om man inte gjorde det. Säg att universum skulle gå under om man inte stoppade en planets utvecklingav ett visst vapen alternativt energikälla. Eller som det är i voyageravsnittet med omegapartikeln som janeway måste förgöra. (det vore ju synd om man inte längre kunde åka i warp)
 4. Om ja var döende så skulle dt kvitta om läkarn va avljus.
 5. *voyboy*

  Härskarringen

  ja gillar striderna helskarpt . men inzoomningar från långt håll... eller när kameran rör sig igenom den där stora smedjan. de tre filmerna är nog bland de bästa ja sett.
 6. om man åker tillbaka i tiden får att fixa nåt, och lyckas md dt. borde dt då aldrig hänt?? eftersom tiden går i cirklar. eller blir dt en tidscirkel som gör att allt upprepas igen o igen o igen??
 7. hon blev väl helt enkelt befodrad eftersom hon fick hem skeppet så gott som intakt... utan många döttsfall...
 8. Det är väl spårbytet du menar . det finns på alla dvdskivor, bara det att dt är mer synligt ibland....
 9. man kunde bygga MÅNGA............... en hel flotta md såna skepp...... oj oj oj det vore nåt att bestämma om!!!!!
 10. skulle vilja se en serie som handlar om gemene man på ett annat sätt än de andra serierna visar dem....
 11. Ett rikigt stort o tungt bestyckat skep med minst 300 torpeder ombord elle nåt.... om fed hade ett tungt bestyckat skepp skulle de slippa hitta på massa kluriga sättatt slå ut ett fiendeskepp. Då är dt liksom bara att grilla och gasa!!!
 12. Nån som sett den svenska Terminato- studentversionen.... dn e lite kul..
 13. dt här med att kolonierna hamnade på "fel" sida är ä inte dt lite inspirerat av efterkrigstiden i tyskland.. delningen av Berlin??
 14. Snart kommer ju 4:An.. läste dt i en dvd-tidning igår...... (ja säger bara en sak: PUNK!!)
 15. Tidsproblem kan ibland förhöja känslan av "framtid" om nån fattar va ja menar! Tidsparadoxer är helt okej,, men vet inte om ja gillar tidsresor.. Jag tror att naturen och rymdens fysik själv kan skapa diverse tidsstörningar.. medan ja inte tror att vi kan manipulera själva rumstiden på nåt sätt... men vem vet om nåra hundratusen år så! (Tiden kan kanske ändras eller styras övermen inte i den meningen att man kan göra nåt ogjort.. för det är hur omöjligt. för även om man gör nåt för att ändra en sak som man gjort och dt lyckas, så har man ända gjort dt) Det är nåt ja stör mig på i filmer..... och andras resonemang!!!!!
×
×
 • Create New...