Jump to content

O'Brien

ST Databas-redaktörer
 • Posts

  538
 • Joined

 • Last visited

About O'Brien

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Alfa kvadranten

Recent Profile Visitors

3,766 profile views

O'Brien's Achievements

Örlogskapten

Örlogskapten (8/15)

0

Reputation

 1. Tog mig i kragen och såg färdigt Enterprise härom helgen i och med These Are the Voyages... Har några avsnitt kvar på DS9 och efter det blir det TNG.
 2. Jodå, jag har sett den, det blev i 3D versionen. Jag tyckte det var alldeles för mycket återvinning av både scener och karaktärer så jag ger betyget "I mitten". Det här är nog en film som tjänar på att man ser den flera gånger tror jag.
 3. Ja, nu rullar ENT runt runt, det skulle varit skoj om dom tog någon av dom andra serierna någon gång.
 4. Välkommen Kim! Min favvo är också Voyager men jag gillar allt annat inom ST också.
 5. TV6 visar Star Trek varje lördag, idag var det Generations och snart är man framme vid Nemesis och förhoppningsvis visas även Star Trek och Into Darkness av bara farten.
 6. Jo, jag såg den också. Faktiskt första gången sedan den gick på bio fast jag har dvd:n.
 7. Ja, jag skulle också vilja se lite bilder. Jag behöver inspiration att slutföra min modell.
 8. Jag har planerat att ha belysning i min modell av Voyager så jag har borrat alla fönster som är "vita" i byggbskrivningen. Först hittade jag ett diod-pack på modellaffärn här i stan men sedan slog jag till på ett fiberoptik-set som jag hittade till ett vettigt pris på internetet. Jag tycker också att passformen är sisådär, det blir en hel del spackel för att täta alla springor så att inte ljuset läcker ut. Jag har för säkerhetsskull lackat insidan på skrovet med en svart grundfärg och sedan en vit blank täckfärg eftersom den ursprungliga planen var dioder inne i skrovet. För tillfället ligger dock alla byggplaner nerpackade i en kartong i stugan i väntan på att ett hus i lämplig storlek dyker upp.
 9. O'Brien

  The Hobbit 3

  Jo, jag tycker också att sista delen var den bästa av dom. Jag var tveksam till att det skulle gå att göra tre filmer av Bilbo i och med att den berättelsen är relativt kort och det visade sig ju i tvåan som var olidligt långt utdragen. Jag ger sista delen 5/5 jag med.
 10. RIP Mr Spock! Det är tungt att höra om Leonards frånfälle, helt plötsligt blev universumet lite mindre.
 11. Sedan vi tillfälligt har flytat hem till min gamla mor (sålt huset och inte hittat något nytt ännu) blir det Star Trek varje dag i och med att FOX sänder Enterprise. Det roliga är att mor har blivit lite biten också och är med och tittar. Det kan ibland gå så långt att hon kommer, lite sen och med andan i halsen: "har det börjat än"?
 12. Typiskt, saknar den kanalen bland alla hundra jag har tillgång till. :knapp:
 13. Till helgen blir det äntligen båtåka när vi ska köra upp räddningsbåten från Öregrun till Holmsund. :-)

 14. Kul, då måste vi uppdatera temat med Star Trek-skådespelare på TV, tidigare har Rick Worthy, Scott Lawrence, Josh Clark, Zoe McLellan och Don stark medverkat i The Mentalist. Vi försöker hålla ett tema hyggligt uppdaterat på var våra favoriter håller hus.
 15. Battleship 4/5 Av en händelse gick Battleship på en av Viasats kanaler igår och den är ju klart sevärd.
×
×
 • Create New...