Jump to content

mrsSpock

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Insåg här om dagen att Shatner är 81 bast, eller fyller det om ca en vecka i alla fall. Nog för plastikkirurgi kan hjälpa men han är sjukt pigg mentalt och fysiskt. Har dålig koll på vad Nimoy sysslar med nu dock. Men jag hoppas dom aldrig dör.
 2. Spock är ju med i TNG åtminstone 1 avsnitt, fantastiskt bra avsnitt dessutom. Sen älskar jag Bones lite märkliga framträdande i första TNG avsnittet, höhö.
 3. Flera gånger i veckan Började kolla igen förra året, innan det så kollade jag mycket i högstadier, alltså 10 år sedan. Just nu är det TNG som gäller, är väl på säsong 4 kollar väl i snitt ett avsnitt om dagen. Har plugg och barn annars skulle det nog bli a whole lot more. Funderar på att dra ngn av rullarna ikväll men med tenta nästa vecka bör jag låta bli
 4. Jag googlade star trek avsnitt ibland när jag kände att jag missade ngt viktigt i avsnittet jag tittade på, hittade den här sidan, brukar sitta o läsa igenom DBen och insåg sedan att det fann ett forum :3
 5. Tack för svar, skall kolla runt. Annars får man väl vänta tills 2014 när star trek nöjesfältet i Jordanien öppnar haha (:
 6. Har letat runt väldigt mycket på nätet för att hitta T-shirts med snygga star trek motiv (från TOS) som är figursydda för tjejer och lite vintage, men då det för tillfället inte råder ngn hype kring star trek är det ju mer eller mindre omöjligt. Någon som har råd om var jag kan leta?
×
×
 • Create New...