Jump to content

Original_Alec

Stjärnflottan
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

About Original_Alec

 • Birthday 05/19/1985

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Intressen
  StarTrek. StarWars. Böcker. Mycket böcker. DarkAngel. StarTrek fångade min uppmärksamhet med den gamla serien med Captain Kirk och hans besättning. När den slutades sända på femman så vägrade jag först titta på någon av de nya serierna, de var ju inte som den gamla hederliga. Men senare så upptäckte jag att dem var inte så dumma iallafall och jag fick upp intresset igen. Och tur det. För annars så hade jag missat en massa.

Original_Alec's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Data är väldigt helkul. Dessa kommentarer han slänger ur sig. :lol:
 2. Witchblade slutade helt plötsligt att sända. Är det någon som vet hur det kommer sig?
 3. Det avsnittet med den enda överlevande i en kungafamilj var bra. Väldigt bra tycker jag. Tyr spelade bra.
 4. Man blir alltid måttligt road... :lol:
 5. Det är en väldigt intressant teori. Det tål att tänkas på...
 6. Hel töntig fråga av mig, men here "we go": Är Seven den enda Borg som blivit sig själv igen? (Nu räknar jag inte med Picard) Kan en person som blivit assimilerad någonsin bli sig själv igen, med lite arbete?
 7. Tricorder? Ursäkta min trötta hjärna men vad är det? Jag kommer säkert på det om en stund men tills dess. Vad är det? :blink:
 8. Så SW fansen har siffran 1138 medan ST fans har 47? (Strange question, I know! :P )
 9. Vad mycket det måste finnas att hålla reda på. Fast man kanske på riktar in sig på en sak eller? Ni kanske har skrivit det förut och isåfall ber jag om ursäkt för att jag tar upp det igen. Men jag har lite fått den uppfattningen att man blir en lite alltiallo när man jobbar ombord på ett skepp på det sättet.
 10. Dom kanske har bättre lokalsinne än vi... :lol: Nä, men det var en bra fråga. Dom kanske har en karta i sina "tekniska prylar dom jämt bär på" Glömt bort namnet, förlåt. :rodna:
 11. Verkligen? Då lyckades han bra, eftersom det inte verkar vara någon som upptäckte hans kritik. *gör också honnör* StarTrek tar upp en framtid som skulle kunna bli verklig. (Nåja :lol: hoppas på det iallafall). Vissa avsnitt har verkligen dolda budskap och det är kul att klura ut vilket.
 12. Som så många andra här har nämnt så va Roswell bra i början, men blir bara dystrare och dystrare för varje avsnitt som kommer. Dem är lite filosofiska ibland. För filosofiska. :vulcan: Men Max, our own alien, är solklart snygg
 13. Jag gillade X2 men jag hade väntat mig mer av den. Kan inte beskriva hur jag menar, men blev lite besviken på den. Man kunde ana, fastän man inte läst serien att Jean skulle komma tillbaka. På det sättet Xavier stirrade ut genom fönstret i slutet så sa hans blick "vänta-bara-hon-kommer-eller-finns-där-ute"
 14. Är det nån mer än jag som hört att man ska få se Han Solo som baby åka förbi en kort sekund?
×
×
 • Create New...