Jump to content

bruse

Stjärnflottan
 • Posts

  188
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bruse

 1. Går det att köpa bara figurer, eller måste jag äta hamburgare resten av sommaren?
 2. Fick Enterprise igår när jag köpte en Kids meal!
 3. BSG fotot? Ar det att det var reflexer och ljusbrytningar hela tiden överallt? Lite enerverande tyckte jag det blev vi längden. Är det en skådespelare bakom allt ljusflöde. tänkte jag ibland. 4 av fem från mig tack.
 4. Hehe, vet inte vad hon heter, men en rejäl hostattack fick den kvinnliga programledaren.
 5. Det är väl bara att vi bestämmer här och nu att 18.10 är det premiär. Basta!
 6. Verkar vara stort nyhetsstoff för Sveriges största tidning. http://www.dn.se/
 7. Nu ser jag att de kör tre föreställningar redan idag i Stockholm. Och imorgon är första 12:10. Vad händer, är det full anarki inom SF, sprider ut föreställningar lite hur som helst? Jag vill ju gärna gå på premiären, när alla andra Trekkers går, fick för mig det var 18:10 på Sergel. Men nu... suck... Så går det när SF har biomonopol i Sverige, de gör so dom vill, skiter i kunderna.
 8. Blir det nåt evenemang eller så före premiären här i Stockholm, eller står ni bara och häckar i grupp före starten? Jag förutsatte att 18.10 är första visningen aka premiär, för till den har jag köpt biljett. Väl mött om inte annat! (bäste moderator, hittade ingen tråd om detta, men finns det en, flytta gärna som det behagar).
 9. Är det någon här som behärskar Klingon, iallafall skriftligen? Har en liten text jag skulle vilja få översatt.
 10. NU uppkommer problemet om jag ska läsa böckerna igen, i vilken ordning jag ska läsa dom. Ska jag läsa dom i den ordningen de gavs ut, så som jag läste dom förut, eller så som de kommer i handlingens tidsordning?
 11. DN vet mer: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2...41&rss=1400
 12. Gav mig själv en dvd med 250 gb hd i julklapp. Får plats många TNG -avsnitt på den
 13. bruse

  Eragon - filmen

  Jag är långt över 18 och jag gillade den. Lite småtramsig ibland. Sonen är 13 år, å han gillade den. Vad händer nu? Blir jag kölhalad?
 14. Tja, ST-fans har väl ungefär samma intellektuella nivå som folket i allmänhet: lågt. :borg2:
 15. Tyckte faktiskt filmen var helt ok! 3+ av 5. Gillar också mystiska miljöer, labyrinterna osv. Men slutet var väl lite för mycket "vi väntar på uppföljaren". Är väl ingen stor fan av varken Alien eller Predator. Den första såg jag som 16 åring eller nåt sånt, å jag var helskraj hela tiden! Gillar inte rysare. Å första Predator var lite töntig Rambo.
 16. Lite mer: möjligheten att robotorna tar över för att skydda människorna från människorna, nämns i boken, utspelar sig i filmen. Den kvinnlioga robotpsykologen har samma namn i filmen som i boken: Susan Calvin. I boken heter företaget U.S. Robots, i filmen U.S. Robotics. Den senare ett existerande företag, som gjorde iallafall förr modem, jag har en sån.
 17. Jag med, men tänkte att nu har man chansen å läsa dem i den ordningen den utspelas.
 18. Om det är Imperie-sagan, så skall du helt klart läsa dem i ordning. Vilket jag själv kommer att börja göra igen. <{POST_SNAPBACK}> Ja, men vilken ordning? Händelseordning eller utgivningsordning? :blink: Eller storleksordning, färgordning....
 19. Det där var väl taskigt gjort, med den där spoilern! Nu måste jag ju läsa om dem igen, blev så sugen! Ska jag läsa dom i kronologisk ordning såsom de utspelar sig, eller så som de blev skrivna av den store Asimov?
 20. Fick boken i julklapp av syrran, å nu kan jag inte sluta läsa. Jag har glömt bort vad briljant Issac är i sin logik! Har läst Stiftelsetriologin minst 2 gånger, samt de eftertillkomna böckerna som utspelar sig både före och efter.
 21. Palpatin, aha, polaren till Padme? Ok, får väl glo igenom 1 och 2 igen då. Men jag såg ep4 häromdan, å inte minns jag att han där upplöste senaten. Han var med diffust med sin svarta kåpa. Kul slut med ep6 förresten, de/han har klippt in Anakin som en spökbild, brevid yoda och Obi-wan. Anakin version långhårig östermalmslyngel, som han förväntas se ut i ep3. Så en dvd-utgånbva kan vara berikande.
 22. Fick dvd-boxen av mig själv i julklapp (tack mig själv) å har nu kollat igenom dom. igår vare extra spännande, hela Kärrtorp blev styrömlöst i en timme, precis när det var som mest soännande, så jag trodde Kraften var igång. Men jag måste nog ge mig på episode I och II också, för det är en sak jag inte får ihop. Kejsaren, som Darth Vader slänger ned i VI:an, han finns ju med ända sen episode I, men var kommer han ifrån, vad har han för bakgrund, hur lyckades han ta över hela imperiet? Och massa andra undringar rörande kejsaren.
 23. bruse

  Stalker

  Det är det som gör dom så bra. Men att man ska behöva ta droger för att se dom, då är problemet nån annanstans.
 24. bruse

  Stalker

  Säker på att det inte är du som tagit LSD?
×
×
 • Create New...