Jump to content

Mr Banana

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

About Mr Banana

 • Birthday 09/12/1984

Mr Banana's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Man kan ju fråga sig varför dom har syre överhuvudtaget ombord? Är väl onödigt att slösa resurser på det... Då skulle ju inga syre-krävande folk kunna överleva där överhuvudtaget. Fast det är klart, i assimilationskammarna måste dom ju ha det, annars dör ju offren...
 2. Drive: Ett bra avsnitt tycker jag. Hade sina roliga stunder, typ sista scenen 8/10
 3. Japp, du minns fel . Avsnittet där de gifte sig var nämligen Course: Oblivion. Och det var på kopia-skeppet från avsnittet Demon. Sen förstördes ju det skeppet. Så på det riktiga skeppet har de aldrig gift sig... B'lenna Paris Tom Torres :lol:
 4. Imperfection Jag tycker det var ett medelavsnitt. Mycket snack/gräl, lite action... 4/10 Fast en höjdpunkt tycker jag var den nya skytteln, mycket mobilare, snabbare och smidigare än den förra verkade det som. Jag tycker alla kulisser har blivit bättre nu den sista säsongen...
 5. oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj UniMatris Zero part 2, your my god! Något bättre avsnitt får man leta länge efter! Det hade allt, action, humor, spänning! Och framför allt. Samarbete med en borgsfär, det underbaraste jag sett på länge! *drömmer* :borg2: Inte bara det, även bildkvaliten tycker jag var bättre än någonsin. Om tidigare Voyager-avsnitt hade en kvalité som de varit på VHS-band i 5 år så var detta avsnittet DVD-kvalité på (tycker jag iaf). UZ del 1: 8/10 Lite seg, men krigsscenerna i slutet höjde stämningen rejält. UZ del 2: 15/10 Totalt helt perfekt. Ett oförglömligt avsnitt.
 6. Jag tycker också avsnittet var bra. Lite segt i början, men det tog fart så småningom. 9/10 Jag håller med Me, det var ett antal logiska fel. Hur kunde de räkna ut Voyagers position? Avsnitt 4.?: EMH sänds hem och ger Star Fleet Voyagers position. Avsnitt 5.1: Voyager använder en virvelvind och åker 2000 ljusår närmare Jorden Avsnitt 5.?: Voyager uppfinner den nya kvantdriften (eller vad den hette) men den fungerar inte riktigt och de tvingas avbryta. Tjänat 5000 ljusår på resan. Avsnitt 5.?: Voyager "snor" en transwarpspole från ett Borgskepp och kommer 20000 ljusår närmre Jorden. Avsnitt 6.?: Voyager hamnar av en slump i en subrymdskorridor. Tjänar 200 (eller var det 500) ljusår. Avsnitt 6.?: Voyager använder en katapult och tjänar ett antal tusen ljusår. Knappast troligt att Star Fleet kunde beräkna deras position om de räknat med genomsnitts-farten warp 6,2. Men det var ändå roligt att de äntligen fick prata med "ledarna". Tack för mig!
 7. Tack så mycket! Nu vet jag vad jag har att vänta mig... Angående StarTrek.com... Är det Harrison Ford där på framsidan eller är det jag som ser fel?? Han kan väl ändå inte vara med i Star Trek?
 8. Jag kan nog bara hålla med andra... Halvbra avsnitt. Det kändes som om Seven inte kunde ha rätt för då skulle hela Voyager bli konstigt... ungerfär samma känsla som vid avsnittet där Chakotay gör ett Maqui-uppror (fast det bara är ett holodäck...). Fast det var lite roligt när datorn var förutsägbar... "Warning, the plate is hot"
 9. Jag har letat efter ett passande ämne men jag har inte hittat något, så jag startar ett nytt. Jag tänkte fråga er lyckliga människor som sett den nya serien Enterprise. Vad är det för skillnader mellan VOY och ENT tekniskt sett? Har Enterprise warpmotorer, vapen (photontorpeder, phasers), tricorders, talande dator, holodäck/gram, sköldar, transporters med mycket mera? Jag undrar också vad "huvudtemat" i ENT är. Voy handlade ju om en besättning som slungades iväg 70000 ljusår och försöker ta sig hem. Vad handlar Ent om? Hur ser det ut? Nån som har bilder på skeppet? undrar Mr Banana
 10. Jag har upptäckt två fel... I avsnittet där Doktorn börja krångla och Janeway raderar hans minne m.m. (Latent Image tror jag det heter). Där hände ju allt detta innan Seven kom ombord. Men då var ju Kes doktorn medhjälpare, fast här var Paris doktorns medhjälpare. Ett annat fel tror jag är i avsnittet Tenor Tinkor Doktor Spy eller vad det nu hette. Paris sitter ju i skytteln och säger att dom blivit träffade. Sedan kommer en borg-kub. Fast ligger inte Paris på bryggan över navigationsenheten? Han var väl nyss i skytteln? Jag tyckte jag såg honom ligga där i ett par sekunder.
 11. Tänkte bara fråga om någon vet vilket webhotell som stvoyager.nu ligger på? Det vore konstigt om ingen visste det...
 12. Hahaha... Detta avsnittet var ju jätte-bra tycker jag... Roligt att se doktorn dagdrömma, nu vet man ju vad han tänker om alla besättningsmedlemmarna... Håller med er andra om att det bästa var när han sa "Sorry" till dom där fiendena. Men det var ju lite coolt när han blev "förvandlad" till kommendör också... zeum zeum zeum zeum, och helt plötsligt var han rankad som kommendör... Och Janeways kommentar "Not bad" eller vad hon sa var inte så dålig heller. Och datorns replik "Doktor, det är nu din sista chans att bli hjälte..." eller "warphärden kommer att rasera förr än ni anar" är citat jag aldrig kommer att glömma 9/10 från mig.
 13. Jo, men då är väl Star Trek Voyager slut om SVT sänder i den här takten... Usch vad jag tyckte Barge of the Dead var dåligt... Ett riktigt skräpavsnitt... Det sämsta hittills den här säsongen Max 2/10 från mig.
 14. Jag håller med Quiet. Jag tycker också detta avsnitt var jättebra. Jag kan inte mer än instämma i Quiets inlägg. Jag tycker detta var bättre än första avsnittet. Betyg: 9,5/10
 15. Relativity: 8/10 Mycket bra avsnitt tycker jag. Har längtat efter att få se detta avsnittet. Alltid kul med lite tidsparadoxer. Men vad betyder Times Fugit eller vad dom nu sa, och vad är Utopia Planitia (eller vad det hette)? Demon: 8/10 Har äntligen fått tag på avsnittet Demon. Också ett bra avsnitt, tycker jag.
×
×
 • Create New...