Jump to content

Mr Banana

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr Banana

 1. Man kan ju fråga sig varför dom har syre överhuvudtaget ombord? Är väl onödigt att slösa resurser på det... Då skulle ju inga syre-krävande folk kunna överleva där överhuvudtaget. Fast det är klart, i assimilationskammarna måste dom ju ha det, annars dör ju offren...
 2. Drive: Ett bra avsnitt tycker jag. Hade sina roliga stunder, typ sista scenen 8/10
 3. Japp, du minns fel . Avsnittet där de gifte sig var nämligen Course: Oblivion. Och det var på kopia-skeppet från avsnittet Demon. Sen förstördes ju det skeppet. Så på det riktiga skeppet har de aldrig gift sig... B'lenna Paris Tom Torres :lol:
 4. Imperfection Jag tycker det var ett medelavsnitt. Mycket snack/gräl, lite action... 4/10 Fast en höjdpunkt tycker jag var den nya skytteln, mycket mobilare, snabbare och smidigare än den förra verkade det som. Jag tycker alla kulisser har blivit bättre nu den sista säsongen...
 5. oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj oj UniMatris Zero part 2, your my god! Något bättre avsnitt får man leta länge efter! Det hade allt, action, humor, spänning! Och framför allt. Samarbete med en borgsfär, det underbaraste jag sett på länge! *drömmer* :borg2: Inte bara det, även bildkvaliten tycker jag var bättre än någonsin. Om tidigare Voyager-avsnitt hade en kvalité som de varit på VHS-band i 5 år så var detta avsnittet DVD-kvalité på (tycker jag iaf). UZ del 1: 8/10 Lite seg, men krigsscenerna i slutet höjde stämningen rejält. UZ del 2: 15/10 Totalt helt perfekt. Ett oförglömligt avsnitt.
 6. Jag tycker också avsnittet var bra. Lite segt i början, men det tog fart så småningom. 9/10 Jag håller med Me, det var ett antal logiska fel. Hur kunde de räkna ut Voyagers position? Avsnitt 4.?: EMH sänds hem och ger Star Fleet Voyagers position. Avsnitt 5.1: Voyager använder en virvelvind och åker 2000 ljusår närmare Jorden Avsnitt 5.?: Voyager uppfinner den nya kvantdriften (eller vad den hette) men den fungerar inte riktigt och de tvingas avbryta. Tjänat 5000 ljusår på resan. Avsnitt 5.?: Voyager "snor" en transwarpspole från ett Borgskepp och kommer 20000 ljusår närmre Jorden. Avsnitt 6.?: Voyager hamnar av en slump i en subrymdskorridor. Tjänar 200 (eller var det 500) ljusår. Avsnitt 6.?: Voyager använder en katapult och tjänar ett antal tusen ljusår. Knappast troligt att Star Fleet kunde beräkna deras position om de räknat med genomsnitts-farten warp 6,2. Men det var ändå roligt att de äntligen fick prata med "ledarna". Tack för mig!
 7. Tack så mycket! Nu vet jag vad jag har att vänta mig... Angående StarTrek.com... Är det Harrison Ford där på framsidan eller är det jag som ser fel?? Han kan väl ändå inte vara med i Star Trek?
 8. Jag kan nog bara hålla med andra... Halvbra avsnitt. Det kändes som om Seven inte kunde ha rätt för då skulle hela Voyager bli konstigt... ungerfär samma känsla som vid avsnittet där Chakotay gör ett Maqui-uppror (fast det bara är ett holodäck...). Fast det var lite roligt när datorn var förutsägbar... "Warning, the plate is hot"
 9. Jag har letat efter ett passande ämne men jag har inte hittat något, så jag startar ett nytt. Jag tänkte fråga er lyckliga människor som sett den nya serien Enterprise. Vad är det för skillnader mellan VOY och ENT tekniskt sett? Har Enterprise warpmotorer, vapen (photontorpeder, phasers), tricorders, talande dator, holodäck/gram, sköldar, transporters med mycket mera? Jag undrar också vad "huvudtemat" i ENT är. Voy handlade ju om en besättning som slungades iväg 70000 ljusår och försöker ta sig hem. Vad handlar Ent om? Hur ser det ut? Nån som har bilder på skeppet? undrar Mr Banana
 10. Jag har upptäckt två fel... I avsnittet där Doktorn börja krångla och Janeway raderar hans minne m.m. (Latent Image tror jag det heter). Där hände ju allt detta innan Seven kom ombord. Men då var ju Kes doktorn medhjälpare, fast här var Paris doktorns medhjälpare. Ett annat fel tror jag är i avsnittet Tenor Tinkor Doktor Spy eller vad det nu hette. Paris sitter ju i skytteln och säger att dom blivit träffade. Sedan kommer en borg-kub. Fast ligger inte Paris på bryggan över navigationsenheten? Han var väl nyss i skytteln? Jag tyckte jag såg honom ligga där i ett par sekunder.
 11. Tänkte bara fråga om någon vet vilket webhotell som stvoyager.nu ligger på? Det vore konstigt om ingen visste det...
 12. Hahaha... Detta avsnittet var ju jätte-bra tycker jag... Roligt att se doktorn dagdrömma, nu vet man ju vad han tänker om alla besättningsmedlemmarna... Håller med er andra om att det bästa var när han sa "Sorry" till dom där fiendena. Men det var ju lite coolt när han blev "förvandlad" till kommendör också... zeum zeum zeum zeum, och helt plötsligt var han rankad som kommendör... Och Janeways kommentar "Not bad" eller vad hon sa var inte så dålig heller. Och datorns replik "Doktor, det är nu din sista chans att bli hjälte..." eller "warphärden kommer att rasera förr än ni anar" är citat jag aldrig kommer att glömma 9/10 från mig.
 13. Jo, men då är väl Star Trek Voyager slut om SVT sänder i den här takten... Usch vad jag tyckte Barge of the Dead var dåligt... Ett riktigt skräpavsnitt... Det sämsta hittills den här säsongen Max 2/10 från mig.
 14. Jag håller med Quiet. Jag tycker också detta avsnitt var jättebra. Jag kan inte mer än instämma i Quiets inlägg. Jag tycker detta var bättre än första avsnittet. Betyg: 9,5/10
 15. Relativity: 8/10 Mycket bra avsnitt tycker jag. Har längtat efter att få se detta avsnittet. Alltid kul med lite tidsparadoxer. Men vad betyder Times Fugit eller vad dom nu sa, och vad är Utopia Planitia (eller vad det hette)? Demon: 8/10 Har äntligen fått tag på avsnittet Demon. Också ett bra avsnitt, tycker jag.
 16. Jag håller med de flesta andra här. Precis när jag såg Ikonbord 3 för första gången så såg det väldigt rörigt ut, men nu när jag lärt mig huvudfunktionerna så är det mycket bättre än det gamla.
 17. Tänkte fråga var tusan jag ändrar min signatur? Jag hittar det inte... EDIT: Jag hittade det precis, så ni behöver inte beskriva det för mig... Tack ändå för visat intresse. EDIT2: Klockan går fel... Jag ändrade första gången vid 23:36, inte vid 00:36.. Kan det vara att servern ligger i en annan tidszon?
 18. Juggernaut: 8/10. Helt okej. Spännande. Hände alltid något, avsnittet slöades aldrig ner av något onödigt prat. Fast jag tycker att B'lanna skulle slått ner den där mannen direkt, inte försökt att övertala honom först... Kul att se nån annan än Seven och Kes i de där "tighta" kläderna (i början av avsnittet alltså). Tuvok försökte vara rolig som vanligt, och han lyckades... Tack för mig, och ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!
 19. Think tank var ett bra avsnitt. 8/10. Spännande och bra. Jag kan inget annat än att hålla med Quiet. Roligt litet spel de hade... Var hade gästskådespelaren varit tidigare? Min första "impuls" sa mig att han varit med i Seinfeld, men hette han verkligen som han här hette? I vilken komedi hade han varit med i? MvH Dan "DaPe" Persson
 20. Oj tusan, tänkte inte på det. Har hela tiden trott att sen Demon-avsnittet så har vi följt kopian, och inte det riktiga skeppet. Glömde att säga innan att jag håller med er andra angående skådespelarinsatserna. Fruktansvärt bra! Synd bara att inte bröllopet var "på riktigt". Skulle vara bra tror jag om de två skulle vara gifta... :P Jocke: Har du märkt det förresten att där det står var citaten kommer ifrån, där är klockan 1 timme tidigare än om man jämför med originalmeddelandet...
 21. Course: oblivion 7/10. Ett bra och spännande avsnitt. Men som många andra har sagt, det hade många missar. T.ex. så har ju Voyager fått en massa snålskjuts hem, t.ex. Dark Frontier 15000 ljusår, Night 2000 ljusår (2år). Vilket av skeppen åkte de genvägarna? En annan sak också. Kaptenen sa liutenant Paris vid bröllopet, är inte han Ensign? I dataspelet Elite Force så är han Ensign... The Fight Hette avsnittet så? Kommer inte riktigt ihåg. men men... 8/10. Spännande och bra. Synd bara att jag missade de första sekunderna... Sen tog bandet slut mitt i inspelning så jag kommer inte att få se det ingen
 22. Var det bara jag som upptäckte ett översättningsfel i det här avsnittet? Eller var det ett översättningsfel över huvudtaget? Jag har sett avsnittet tre ggr nu och tror att det är ett fel. Janeway: - Remodulate the shields. Evasive manoeuvre! Textning: - Ställ om sköldarnas undanmanöver. ???
 23. Halleluja. Ett avsnitt i min smak 9,5/10 Synd bara att det inte var hela Voyager som åkte till borgernas hemstad, skulle bli ännu mer spännande då. Kul att se hur borger assimilerar. Har börjat fatta hur borger fungerar... Nästan som människorna i The Sims (om ni har spelat det)... måste gå och ställa sig i precis rätt läge för att kunna arbeta, kan inte springa... Men vad hände med borg-drottningen ombord på det skeppet som smällde? Dog hon? Kan inte tänka mig det. Borgerna gör väl allt för att skydda henne. En enda nackdel med detta avsnittet tycker jag: Lite långtråkigt att lyssna på Sevens och Borg-Drottningens prat. Men det var nödvändigt för att förstå handlingen. Tack för mig!
 24. Tja, jag vet inte om jag tycker det var ett sånt jätte-bra avsnitt. 9/10. men hur sjutton kunde Voyager helt plötsligt vara så jätte-kraftfullt mot ett borgskepp? Borgerna var ju helt kraftlösa. Var det två faserstrålar och sedan var det bara att stråla ombord en torped. Eller? Men jag längtar ändå efter andra delen. Hoppas Voyager kommer och skjuter sönder borgernas "stad", ojojoj vad roligt det skulle vara att se!
 25. Jodå, det här avsnittet var ju ganska bra. 7/10. Nu är det bara en vecka kvar till Borger! *längtar* :sigh:
×
×
 • Create New...