Jump to content

Nirvei

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Star Trek (ofc, men även annan sci-fi), det övernaturliga, japansk populärkultur och att skapa saker.

Nirvei's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Men vad gör man när man träffas då? Jag är den här typen som när jag är med flera andra är förvirrad och ibland rätt hyper och alltid allmänt konstig. När jag träffar min kompis brukar vi se på film, eller ja se på Tin Tin faktiskt och dricka te. That's it. Min förra bästis och jag brukade sitta på var sin sida om hennes säng och läsa :P Så social är jag haha^^
 2. Hehe jag kanske gillar att bli biten *fniss* Hmm jo kanske det. Är väll inte så mkt folkrädd direkt, är mer att jag inte har något större behov av socialt umgänge och att umgås med andra IRL tar oftast mer än det ger. Men självklart kan jag ha trevligt med andra, har ju liksom vänner :P
 3. Jag har försökt dela mitt intresse mad andra förrut, men har aldrig riktigt fått ut nått av det. Känns mer som andra kommer och snokar i nått privat :P Men försöker att lära mig att inte känna så.
 4. Haha jo sant ^^ Hade också gärna sett mer om/av henne. Tror jag gillar henne så mkt för att hon är den karaktär i alla Star Trek-serier som jag kan identifiera mig mest med :P
 5. Är hyffsat nyinflyttad till mellersta Sverige, men kommer ursprungligen från norra Sverige. Men har även bott i södra Sverige :P
 6. Hittade forumet av en slump nu i natt när jag Googlade. Får jag se vad jag tycker om stället, brukar inte direkt prata med andra om mina intressen. Så är lite ovan med detta. :rodna:
 7. Nope är inte medlem i någon förening. Har faktiskt aldrig funderat på att bli det heller. Är rätt folkskygg av mig och föredrar oftast att "nörda" ensam. Så träffar och sånt går jag ytterst sällan på.
 8. Hej Ja jag är ny här (annars så skulle jag ju inte skriva en "presentation"). Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är riktigt dålig på detta med presentationer faktiskt. Vad är det folk vill veta liksom? Har i alla fall älskat Star Trek sen jag såg TNG nån gång runt början på 2000-talet (tror jag det var). Har sen dess sett alla filmer och serier, men föredrar TNG, DS9 och VOY. Bor i Stockholm.
 9. Valde science, men skulle faktiskt lika gärna kunna tänka mig att jobba som medical. Fast skulle nog passa bäst som science tror jag.
 10. Jag gillar alla säsonger lika mycket. Varje säsong har sina specifika avsnitt som jag verkligen älskar. Så därför kan jag inte bara välja en eller några av säsongerna.
 11. Jag ser minst ett avsnitt per dag :P
 12. Hmm svårt faktiskt, men det är nog Seven of Nine jag identifierar mig mest med. Jag är väll mer logisk än genomsnittpersonen (även om jag är väldigt emotionell också) och jag försöker också förstå mig på mänskligheten.
 13. Personligen kan jag inte se mina favooserier inom Star Trek för många gånger. Jag ser om de hela tiden. Börjar med TNG, sen DS9 och sist VOY och sen börjar jag om igen :P Har ju även se de andra serierna och filmerna, men det är dessa tre serier jag föredrar.
×
×
 • Create New...