Jump to content

PeterPlysch

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

PeterPlysch's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Ja, iaf om inte hallåan Henrik satt och svamlade helt i nattmössan och gick ut med fel info när han påannonserade Filmkrönikan i torsdags. Men det verkar inte så troligt, eftersom han själv är trekker och brukar vara påläst och komma med pålitlig info. Sen finns det ju förstås inget som säger att inte SVT kan flytta programmet igen, men det lär ju visa sig isf. 4 veckor innan kan man ju iaf gå in på SVT:s sajt och kolla tablåerna...
 2. troligtsvis kommer dom efter ds9 boxarna, och det är ju om ett tag Vad menar du nu? DS9-boxaran börjar ju släppas om mindre än två veckor. Den första kommer den 2:a april, och den andra den 30:e april. ...men de kommer inte att ha gett ut sista säsongen förrän i slutet på året, precis som med TNG-boxarna, och det är ju som sagt ett tag...och ännu har ingen officiell info kommit om att det verkligen blir VOY-boxar eller isf när...
 3. Nej, nån repris av VOY blir det inte, det var bara ett falskt rykte. SVT har inga reprisrättigheter, enligt dem själva iaf. Det finns heller inga konkreta planer på någon ny långfilm ännu, varken med VOY-crewn eller några andra. Hur det blir får ju framtiden utvisa.
 4. Tycker inte att en fråga är ett resonemang som behöver utvecklas??? Regera = äger = ******* bra... ...och att höra att någon tycker att tycker att en serie regerar är inte speciellt intressant, det tillför liksom inte så mycket, om man inte samtidigt motivera mer i detalj vad det är som man tycker är bra...
 5. Det meddelande jag fick från SVT är preliminärt. När hon skrev brevet så var det satt vid den tiden. De kan kan ju ändra på det. De har kankske ändrat på det igen till den tiden som han från Filmkrönikan nämde. Vem vet.......tyvärr så missade jag filmkrönikan. Man borde kanske fråga någon från SVT? Nu var det ju inte Orvar i Filmkrönikan som pratade om ENT, utan hallåan Henrik, alldeles före Filmkrönikan. Och Henrik är själv trekker och har hittills alltid varit välinformerad om sin arbetsgivares planer (han brukar ju lämna info till oss via Svenska Trekkers mailinglista), så jag tror nog att vi kan lita på att hans uppgifter stämmer till 100 % (om de inte ändrat tablåerna sen i torsdags dårå)
 6. Det har ju sagts att SVT ska visa ENT tisdagar och fredagar med start 6/5. Nu verkar de ha ändrat lite på detta. När trekkerhallåan Henrik Bennetter påade Filmkrönikan igår nämnde han nämligen att de kommer att köra ENT torsdagar och fredagar med start 8/5 kl. 18.15.
 7. Inte för att det är nån risk för att vi missar varandra, om vi har uniform på oss. Men är det nån som har tips om när man bör vara där, utifall det blir nåt spontanmingel innan? När ska vi mao "träffas" lite informellt däruppe i närheten av godisdisken? Stockholm Trekkers har tydligen förbokat 200 platser till 18.50-föreställningen, så det kommer att bli jippon i salongen och många uniformer där... De som bokat genom ST ska träffas 1 timme innan på Konserthustrappan för att få sina biljetter.
 8. *spoilervarning* De verkar tydligen ha ändrat inställning till det, det ska visst bli åtminstone ett avsnitt med borger: http://www.trektoday.com/news/120303_03.shtml
 9. Nu är det ju flera föreställningar den dagen, så man vet väl inte säkert. När INS hade premiär på samma biograf så hade Stockholm Trekkers faktiskt nån form av prisutlottning i salongen precis innan filmen körde igång, har jag för mig, och det måste ha varit vid ungefär samma föreställningstid på kvällen. Ordföranden Peter var iaf där iklädd paraduniformen och det syntes en hel del andra uniformer i publiken också. Jag kan ju tyvärr inte komma loss på fredagen, men jag tänker banne mig ha uniformen på söndagen när jag ser filmen! Klart man ska ha uniform på, helt rätt! B)
 10. Nu är det ju flera föreställningar den dagen, så man vet väl inte säkert. När INS hade premiär på samma biograf så hade Stockholm Trekkers faktiskt nån form av prisutlottning i salongen precis innan filmen körde igång, har jag för mig, och det måste ha varit vid ungefär samma föreställningstid på kvällen. Ordföranden Peter var iaf där iklädd paraduniformen och det syntes en hel del andra uniformer i publiken också.
 11. Jepp, har just reserverat 2 biljetter på raden bakom dig på samma föreställning...verkar vara bra i mitten...
 12. Sinnessammansmältning låter ju inte så slagkraftigt kanske, svenskan saknar nog något lika kort och koncist ord som det engelska uttrycket. Hjärnfusion kanske? Tack för förslagen! "Sinnessamsmältning" tycker jag dock inte stämmer då kroppens sinnen är syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Jag kom istället på "tankesammansmältning" som jag tycker verka funka.
 13. Sinnessammansmältning låter ju inte så slagkraftigt kanske, svenskan saknar nog något lika kort och koncist ord som det engelska uttrycket. Hjärnfusion kanske?
 14. Diskutera Voyager här, i övrigt diskuteras Enterprise på annan plats. Om man nu ska vara lite nitpickig så heter han väl Henrik Bennetter, vår käre trekker på SVT.... *ärar den som äras bör* ;)
 15. VOY startade 2371 och den nya uniformen (den med grå axlar) kom samma år, men efter att VOY hade hamnat i deltakvadranten, så de hann aldrig få de nya...
×
×
 • Create New...