Jump to content

Christer Nyberg

Stjärnflotteakademin
 • Posts

  1
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Christer Nyberg

 1. Hej! Är det nån som vet vilka Star Trek-filmer som visats på bio i Sverige? De enda jag vet säkert är att Generations inte visades, och att alla från och med First Contact gjorde det.
 2. Man får tacka! Jag förlorade dock mot den omåttligt populära flygplansvikaren. Kul att det var någon härifrån där och tittade!
 3. Om ni befinner er i Stockholm finns nu min USS Reliant utställd i Skrapan på söder.
 4. Det jag kommer ställa ut är USS Reliant: http://www.flickr.com/photos/25309284@N02/sets/72157628971076525/ När det gäller andra byggen så är det blandat, allt från officiella LEGO produkter (mycket Star Wars) till hemmabyggen. Det finns just nu ingen exakt förteckning över detta och jag vet inte mycket mer än det som står på Swebricks sida jag länkade. Kan länka till foton med mera efter helgen.
 5. Hejsan! Jag tänkte jag skulle tipsa om Swebricks LEGO-utställning på Gothia Towers i Göteborg på Lördag (26/10). Utställningen börjar klockan 13, och inträdet är fritt. Jag kommer ställa ut ett stort Star Trek-relaterat bygge, för att relatera det lite till det här forumet. Mer info finns på: http://www.swebrick.se/index.php?topic=4110.0 Varmt välkomna!
×
×
 • Create New...