Jump to content

Shinzon

Stjärnflottan
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About Shinzon

 • Birthday 05/17/1977

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Helsingborg

Shinzon's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Vill du ha billiga boxar skall du tittat på play.com.
 2. Har köpt några SP till, fram till insurrection har jag nu.
 3. Jag har en del invites om någon vill ha. pm mig så skall ni få en av mig eller kanske flera.
 4. Glöm inte bort att det är två avsnitt av 4400 idag.
 5. Om du klarar av att pappret är på engelska så kan du köpa TNG och DS9 för 500kr styck på play det är inklusive frakten. <{POST_SNAPBACK}> Jag klarar av engelsk text men jag har inget kreditkort. För det måste man väl ha? <{POST_SNAPBACK}> Nu är det så att dem har svensk text oxå ioch med att det är samma dvd i alla europeiska boxar. Jo man måste ha kreditkort, men kanske kan man låna mammas eller pappas kort, om man vill ha boxarna.
 6. Om du klarar av att pappret är på engelska så kan du köpa TNG och DS9 för 500kr styck på play det är inklusive frakten.
 7. Shinzon

  Msn

  Precis man skall inte skylta med sin adress helt öppet. byt ut @ mot något annat eller något sånt. man vill ju inte ha massa spam.
 8. Shinzon

  Msn

  "adda" är slang för addera. Om ni vill tjatra lite med mig så har jag msn m.shinzon(@)gmail.com eller aim/iChat m.shinzon(@)mac.com
 9. Shinzon

  Msn

  Jag har nog addat dig. :visslar:
 10. skit jag missa det.. bättre tur nästa gång då.. :arg: <{POST_SNAPBACK}> Du får komma ner till malmö 7-8maj Här är gästerna John Rhys-Davis - Gimli i Sagan om ringen David Carradine - Kill Bill & Kwai Chang Caine i Kung Fu Temuera Morrison - Jang Fett i Star Wars II Peter Mayhew - Chewbacca i Star Wars III - VI
 11. Kan ju bara grattulera, min ligger i en mapp här hemma.
 12. ni kan adda mig på min icq, msn eller aim
 13. Shinzon

  Flygrädd!?

  kan bara lida med er som är flygrädda, varför är ni det? är det för att ni tror att ni kommer störta? om det är fallet så är det farligare att resa med bil. Jag är inte rädd för att flyga, tycker att det är roligt att flyga.
×
×
 • Create New...