Jump to content

Facepalm

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Vintergatan, alfa kvadrant, orionarmen, sektor 001, solsystem, Jorden, norra halvkloet, europeisk continent, Skadinavien, Göteborg.
 • Intressen
  Bilar
  Sci-fi
  Vetenskap
  TVspel/Datorspel

Recent Profile Visitors

1,362 profile views

Facepalm's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. LoLWTF? Skulle inte Axanar vara en fanfilm? Det är väl ganska självklart att många sånt element är med, så är det väl med alla fanfilmer.
 2. Hög densitet material och komposit som polyduranide anta jag, det kräver mer än stålkomposit att stoppa antimateria missiler... Sen måste båten flyter i vatten trots allt. Duranium till exempel, namnet antyder på liknelse med tunga element som uran. http://www.public.navy.mil/airfor/enterprise/Documents/Enterprise/the_legend.html en sida om skeppet Enterprise(i verkligheten.). Skeppet använde 60000 ton, 1500 ton av aluminum och andra material. Men det är inte tillräcklig stark i rymdstrider
 3. AH... Yeager. Så hette den, jag tänkte på nåt stjärnflottan skepp med vingar på men kunde inte komma på namnet.... Ja, fräck med stora vingar. Kanske kan används som nåt slags luftburen slagskepp.
 4. ja Miranda... De tar ju aldrig slut... Även om flesta av de är bara förbrukningsvaror, mer eller mindre.
 5. Alla älska uber Sovereign, Galaxy, klassisk Constitution, lilla tuffa Defiant etc... Men alla andra skepp då? Sånt som oftast är kannonfodder, var syfte är att bli dödad för att visa hur starkt fiende är/hur intensivt strider är. De som Star trek fans ganska ofta förbise eller har ingen vidare åsikter om. Vilken av de kannonfodder skeep tycker DU om, Miranda, Cheyenne, Springfield, Ambassador, den bortglömda Rigel klass, bräcklig BoP? Liten lista för mig, i ingen specifik ordning Springfield Orberth, ja jag tycker den ser annorlunda och bra ut. Steamrunner
 6. Star trek har inte riktig de bästa rymdstrid sekvenser riktig.... Besvikelse förväntas.... Nu men allvarlig tala. jag tycker TOS "Balans in Terror" och ett par andra avsnitt, där Enterprise och veckans-skurk var aldrig i samma bild porträttera rymdstriders lång avstånd mellan två motståndare ganska bra, något som senare program som DS9, och en hel del andra program har problem med, trots DS9s stora flottstrider...
 7. Blandad känslor, F&F har ju även en del icke-action delar med och pratar om "familj och vänner" m.m, så hur kommer det bli är det svårt att säga. Men vi kan vara säker på att det kommer dyker upp mer dumheter som "kall fusion släcker en vulkan" som förra filmen. Vet inte om någon har sett F&F ordentligt, men alla bilar i filmen har minst 20 växlar och automat växla precis som manuella bilar....
 8. Japp, länge sen jag loggade in. Nyss spelade jag om Elite Force II, tänker det nog dags att bidra liten till forumet. Såååå vad ska jag skicka? Dålig spelare mig själv så inga guider till EF2. Orka och kan inte göra nåt meningsful själv så jag letade i dator ett tag, såg de här bilder som jag har hittat för gud/Allah/Brahma/flygande spgetti vet hur länge sen. Kanske ointressant eller stötande men japp, here we go. BIlder kommer från pixiv(japansk devianart), jag vet inte vilka konstnärer gjort det, men applåd till er. ((((((((All pictures belongs to their respective owener and pixiv.net. Credits to the talented artists on pixiv, I do not own any of the pictures. 39 ありがとうございます))))))
 9. Starfleet officieare, vanliga Cardassian/Romulans m.m är väl medvetdet om Tal shiars och Obsidian Orders existence. Medans SEC.31 ahr hållit sig i skuggorna under flera år hundrade, visst har Bashir sabbat för dem i DS9, men till slut kommer folk att glömma det. Att håller sig helt hemligunder flera hundra år är omöjlig, någon måste har kommit på SEC.31, men sen glömdes det bort igen. Sen har vi en annan exempel på hur försökte besegra Dominion, Obsidian order och Tal shiar använde Base Delta Zero för att utrota Founders, men misslyckdes totalt. Medans SEC.31 använde biologisk vapen har noggranna planering(dem visste att Odo ska linka med andra Changling och infektera Founders med viruset), jämför med vad Tal shiar och Obsidian orders ide är biologisk vapen mycket mer sofistikerad, genomtänk och mer "black ops".
 10. Hittade den bild på datorn, jag tror att jag såg den på internet nånstans, jag minns inte adressen eller sidan Jag kan inte hitta bilden, tyvärr redigerad 19:00 Men jag kan inte förstå varför Romulan Star Empire inte är orolig för Dominions framgång, Romulan ser ju tydlig att Klingon OCH UFP har det väldig svårt med Dominion, vad händer när Dominion vann kriget och vända deras skepp mot Romulan istället. Sen om Dominion har erövat UFP-Klingon så kommer ju Dominon får enorm mängd av resurers och enorm inflytande och "mark" i alfakvadrant.
 11. Jag tycker att i SIsko och Garak kan beskrivas så här( i den avsitt i alla fall) Sisko-UFP Garak-Section 31. Sisko vet Garak kommer att göra nånting, fast Sisko vill inte veta om det.
 12. Skulle har varit kul om Bioware skapa en Star trek spel, speciellt om äventyr/RPG spel, så länge den sista tio minuterna inte gick åt helvete som det hände med Mass Effect 3.
 13. Både Starwars och Star trek regisseras av samma person. JJ Abrams kommer att bringa balansen till kraften.
×
×
 • Create New...