Jump to content

Four of Eight

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

  Never

Four of Eight's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Håller med att hon fått en för stor roll. Menar hon är ju till och med med på officier briefingar. Hon är ju inte en offiecier. Hon är inte ens med i stjärnflottan. Överallt så är hon där.
 2. Oj.. Skrev fel namn på avsnittet.. Omega directive menade jag.. Har inte fått i mig min dagliga dos av koffein...
 3. Omega var rätt bra.. Typ VG.. Men en sak (kalla mig sjuk gärna) men jag.. Eller kolla själv.. Ni som bandade Omega prime.. Men när Seven talar med Chakotay tror jag det var så typ spände hon nackmusklerna.. Hon såg ut som nåt *censur*.. Såg rätt mysko ut ändå.. He.. Jaja.. Men annars.. Vet nån om det finns anspelningar på the omega prime i nåt TOS avsnitt? Eller nån annan serie? Verkar rätt intressant dom där molekylerna.
 4. Vad jag hört så fick Voyager filmcrewet mer $$$ till säsong fyra. Vilket dom la på dataanimationerna vilket jämfört med säsong tre har blivit väldigt mycket bättre. Snart börjar ju Omega avsnittet på SVT.. Några timmar bara =)
 5. Borde inte Dominion kunna stå upp mot Borgerna? Dom verkar ju rätt mäktiga. Vet iofs inte så mycket om dom...
 6. Alla är bäst på nåt sätt tycker jag.. Doktorn är ju helt klart roligast. Tuvok coolast.. Han kan fälla vem som helst i en debatt med sina logiska kommentarer
 7. Borgerna är onda. Ser framemot när federationen äntligen besegrar denna plåga. Men dom är väldigt intressanta...
 8. Jag bor i utkanten av stora staden.. På ena sidan tunnelbanan och slummen, på andra skogen TNG är bäst i min mening. Sen kommer voyager och resten men det är en hårfin klasskildnad mellan dem. Ps. Bor i Södra Stockholm i en ökänd förort som heter Rågsved.. Ni vet.. Ebba Grön...
 9. Han blir rätt överspelt när sånt händer.. Det har ju hänt förut att han blivit känslosam om saker =). Har för övrigt hört att det kommande avsnittet på SVT2 ska vara väldigt bra.
 10. Tycker att Vis a vis var det sämsta den här säsongen.. Lite långtråkigt.. Men rätt kul när "Paris" besökte doktorn och förklarade sin mindervärdeskomplex.
×
×
 • Create New...