Jump to content

Janne

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Janne

 1. Dean kommer att gästspela både i SG-1 och Atlantis. Han tog ett års semester och ringde själv upp och frågade om han fick komma tillbaka. Vilket han haturligtvis fick. Såg nyss Sg-1 S10-E01 och det verkar bli väldigt lovande faktiskt. Samma sak Atlantis med "trip" som Wraith/människa. Två mycket bra avsnitt. Se dom.
 2. Connor Trinneer "Trip" har en rätt stor roll i SG-Antlantis S03-E01, och står ej som "special guest star". Kanske betyder det att han fortsätter i SG-Atlantis...
 3. Mycket bra att det togs bort. Skönt med lite TNG-flashbacks så här på aftnarna när man är arbetslös och inte har mycket att göra. Ute går det inte vara nu för det är 30+ grader i Ske-å nu..
 4. Tripp från Ent och Tuvok var med i NCIS.S03E21. Tripp var skurk och Tuvok hade en 10 sekunders roll.
 5. Janne

  Invasion

  Är inne på avsnitt S01E13, och tycker det barablir bättre och bättre faktiskt.
 6. Ser att Trip från Enterprise gästspelar i senaste avsnittet S02e18.
 7. USS ODEN. Asagudarnas gud. Så ska skeppet heta tycker jag..
 8. Finns det nån som är intresserade att handla? Jag har orginaldockorna från TOS Spock, Kirk, Uhura, Chekov, Bones etc.... sittandes i min hylla ovanför stereon nu. Min mail funkar inte just nu, men ni kan skicka till min polare "janne@skehus15.ac" så vidarebefodrar han till mig. MVH Micke via Janne...
 9. Dom kanske vill försöka förnya "skaffa ny publik" och inte stirra sig blind på 60-tals-stuket? Bara en gissning. Men jag tycker det är ganska kul att se henne agera "människa" då och då.
 10. Hmm? Har för mig att Janeway kollar på tv i början av endgame part 1? Om nu inte tv existerar, så vad är det för fyrkantig apparat med glasruta där en reporter rapporterar om Voyayers återkomst? :blink:
 11. 1. Farscape 2. Enterprise 3. DS9 4. Lexx 5. Voyager 6. Andromeda 7. Miami Vice 8. Emmerdale 9. TOS 10. TNG Sämsta någonsin. 1. V-besökarna
 12. Vem har bett dig att kommentera mina åsikter och smak? Inga argument kan ändra på det! Farscape kul? Nej! Tramsigt? Ja! "Mupparna" har inget i SF-serier att göra! Konstigt att det tog fyra säsonger för dem att inse det... ;) Jag har bett mig kommentera mitt persoliga tycke om Farscape. Såg bara att du rankade serien kasst och ville skriva vad jag tycker om den. Inget personligt mot dig..
 13. Farscape, tramsiga muppar? Det är ju helt perfekt. Inte lika stelt och "ja kapten" som ST. Har humor och fantasi så det räcker.. :tomte: Sen den lilla svävande gummivarelsen som bara klagar och äter är ju perfekt. Farscape ÄR kul.
 14. 3x03. Faktiskt bland det sämsta jag någonsin sett. Hjärntorka hos producenterna/regissörerna eller bakfylla när dom kom upp med ide'n till detta avsnitt? Bara hoppas på att detta var en engångsförteelse. Varelser som beter sig som neandertalare? men ändå lyckats framställa ett så avancerat virus som kan ändra humanoider till deras ras...?? :arg: :o Och se Archer, Reed och Hoshi hoppa omkring som apor och väsa i djungeln säger väl allt. Betyg: Svag 1:a av 10..
 15. Låt dom göra det sexigare då! Aldrig fel med att vila ögonen på vackra kvinnor lite då och då.. Tiden går framåt, lika så Star trek. Jag gillar det lite mer "vuxnare" Star trek, kan bero på att jag är 30+ :P
 16. Kunde inte sagt det bättre själv.. Nu börjar det likna lite som min smak faller för. En bestämd Archer som inte backar för något för att få fram sanningen. Ett militär-team som kan konsten i att lära aliens att dom inte ska komma och tro att dom kan lära människorasen att dom är överlägsna.. 9 av 10 får Anomaly av mig..
 17. Jag såg en trailer av kommande avsnitt. Och där visar Archer en snubbe, att snackar man inte så får man stå i rum som kan förvandlas till icke andningsbart. Trailer finns på www.startrek.com
 18. Öh, vilken då "mörk sida" ? Har du inte märkt att han har blivit argare. Det gillar jag inte <_< Kan ju bero på att flera miljoner människor vart mördade :blink: Vad tror du själv?
 19. Pga att det är det första Enterprise som Kirk och grabbarna gled ut i rymden med. Och det var det skeppet dom hade när jag vid 7-års ålder började kolla på star trek + man får flashbacks... iallafall jag.. Såg ett avsnitt av av TNG S6 där Scotty dyker upp i en roll, och vill uppleva bryggan på sitt Enterprise (på holodeck). Och det skeppet är NCC 1701, inga A, B, C eller D...
 20. Till ämnet, Q-avsnitt är i regel dom som tillhör toppen.. Go natt igen.. :tomte:
 21. Har för mig att VOY och TNG utspelar sig samtidigt fast på 2 olika ställen. Iom att C Troy gästspelar i VOY ett par ggr och snackar med den holobesatte (glömt namnet på killen) om VOYAGER!!
 22. Mariah skrev: För att inte tala om att de inte har någon sköld. (Att skeppet i överhuvud taget kan flyga i warp utan sköld fattar jag inte. ) Malcolm nämner det i första avsnittet del 1.. "Pardon me! But if i'll don't realine (stava) the deflector, the first grain of spacedust we'll come across, will blow a hole trough this ship the size of your fist". Säger Malcolm åt Tripp när han presenterat Mayweather för honom.
×
×
 • Create New...