Jump to content

pelle28k

Stjärnflottan
 • Posts

  304
 • Joined

 • Last visited

  Never

pelle28k's Achievements

Kapten

Kapten (7/15)

0

Reputation

 1. Den första rasen måste vara 1.. Så hur var det med borgerna innan dom assimilerade borgdrottningen.. Det finns igentligen inte så mycket information om borgerna... Tänker man på borgdrottningen så är det kanske inte så konstigt.. data i st förstör borgdrottningen, så jag tror att när en dör så byggs en ny.. Hon är för värdifull för att bara vara en...
 2. Kanske det.. Men man kan inte låta bli att fundera på vad som kommer att hända med voyagers besättning när dom kommer fram.. Läger dom sig på en ö någon stans eller åker dom ut på nya uppdrag... Känner en panik, när voyager inte säns längre.. Men än liten tröst är att det är långt dit :sigh:
 3. Jo då borde ni lägga upp baners så man kan länka sig hit.. eller ett script som hämtar en baner och länkar till forumet/sidan..
 4. Jo.. Sen tror jag det blir svårare att hålla ihopp allt ifall det finns för många.. Det kan väll bli risk för dubletter och svårare att hitta rätt tråd
 5. Röstningen är nog bra.. Man röstar ifall man har något att tycka
 6. Så yaneway ska spela i st x, men vad ska dom göra med lilla seven.. Man har nästan gett en plats i hjärtat för henne.. Kommer känas lite konstigt att se yaneway i ett annat st avsnitt och inte dom andra besättningsmedlemarna.. Men vem vet.. Kanske seven dyker upp även där
 7. Viken hämmsk tanke ifall dom skulle sluta med st.. st x kommer nog bli bra.. mycket har hänt sen dom gjorde dom första st avsnitten.. Tänker på uniformerna och dom roliga slagsmålen i dom första st avsnitten... :sigh:
 8. Jag kan hålla med lite att detta avsnitt var lite tafatt.. 4/10. För det är alldeles för många glapp i serien.. Komma mitt i serien.. Harry i kärleksförhållande, yaneway jobbar m.m. Det käns som om dom klipt bort början och man kommer mitt i handlingen..
 9. Jo.. Tycker avsnittet höl mottet 10/10.. Det kan inte bli så mycket bättre.. Intressant och veta vilken ras borgdrottningen vart assimilerad av.. Sen att hon va så intresserad av seven och hennes individelitet... Detta satte värkligen borgerna i nytt ljus...
 10. Kan hålla med seven om borgdrottningen men man får inte glömma lilla seven och naomi, så då skulle det bli 1. Naomi 2. Borgdrottningen 3. Seven 4. Janeway 5. Tom 6. Harry 7. Nelix 8. Belana 9. Tuvok 10.Chakotay Det var en svår lista.. Fick tänka efter
 11. Quote from ENEMiX, posted on Nov. 20 2001,13:45 det har du rätt i.. Kommer inte ihåg vilket avsnitt men det är någon där dom kommer till en planet som dom drömmer i.. får återkomma till det när jag kållat upp det..
 12. Lite funderingar.. Borg drottningen viste om voyagers plan, och hon sa att om seven återgick till borgerna skulle hon skona voyagers besättning.. Så att borgerna inte gjorde något beror nog på borgdrottningens begär efter seven.. Det ligger nog något mer bakom, får se i dark fronter2..
 13. Jag föredrar nästan att köpa spelen.. Hälst startrak, man får manualer med och man vet att spelet är ok.. Jag tycker ändå att vi på detta forum ska främja för att köpa spel och program.. Även ifall man tycker att det är dyrt så måste ändå företagen som gör spelen få in pengar så dom kan göra nya... Om alla köper spelen istället så kanske dom skulle kunna få in pengar och då sänka priserna..
 14. st voyager tycker jag hitills varit den bästa utav startrak.. Men det är väll lite för man har fått en inblick i dom ombord och önskar sig dit!
×
×
 • Create New...