Jump to content

USS VOYAGER

Stjärnflottan
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by USS VOYAGER

 1. Där ser man vilka idéer man hade som ung Sedan dess har jag vid flera tillfällen hittat bilder och klipp på nätet som påstår sig visa äkta material om fejkade månlandningar eller utomjordingar. Det är bara det att jag sett filmerna dom klippt från t.ex. är material från den finska Iron sky vanligt förekommande Tur man kan efterforska på nätet.
 2. Det är Buzz Aldrin på bilden
 3. Jag tycker vi ger planeten namnet Clarke. Efter sf-förfataren Arthur C. Clarke som skrev om en diamant i Jordens storlek i planeten Jupiters innre.
 4. Ja filmen håller än. Skulle vilja se dom två sista bökerna filmatiserade också, förästen filmatisera Clarkes alla böcker
 5. :blink: Är dom inte kloka, skapa svarta hål på jorden. Om beräkningarna skulle vara fel, står hela jorden på spel och därmed hela männskligheten. Det borde vara en säkerhetszon på flera ljusår runt ett sådant experiment.
 6. Läste någonstans att det finns optimister på NASA som tror att vi kommer uppnå Warp inom 100år. Som utveklingen går nu tror jag inte dom kommer få rätt, men vem vet. Förövrigt tycker jag att kolonisering av solsystemet borde ha hösta prioritet, bara dom senaste 35 åren har minst tre kometer med en diameter på minst 100m varit nära att slå ner på jorden, en av dom studsade till och med på atmosfären. en sten på 100m utplånar med lätthet en större stad och dom är bara gruskorn jämnfört med vad som finns där ute. En av dom tre upptäktes först efter den paserat. Så männskligheten kan ha 5 minuter eller 5 miljoner år kvar.
 7. Det verkar som, att vara världs ledande i rymden har stigit cheferna på Nasa åt huvet. Dom skulle kunnat automatisera Discovery och skickat upp den med last, men utan besättning, med det låg väl inte tillräckligt med prestige i ett sådant uppdrag. Om det nu skulle visa sig att Discovery inte kan återvända till jorden, så har Nasa en räddningsplan som går ut på att skicka upp Discoverys systerskepp Atlantis med minsta möjliga besättning, som är 2 till 3 personer, för att ta hem dom ”strandsatta” astronauterna. Eftersom Discovery och Atlantis är identiska är det ju en överhängande risk för att Atlantis inte heller skulle kunna återvända till jorden, då skulle man ju ha 9 eller 10 ”strandsatta” astronauter. Men det skulle ju vara stor prestige för Nasa om man lyckades med en så räddning aktion. Man skulle ju i stället kunna betala ryssarna för att dom med sina Sojuz (som har fungerat näst intill felfritt dom senaste 35åren), ska hämta hem dom ”strandsatta” astronauterna. Men det skulle ju betyda ”stor PR” för det ryska rymdprogram och ett stort nederlag för Nasa och det tror jag ingen i Nasa ledningen eller i USA:s ledning vill gå med på. Istället riskerar man hällre livet på 7 astronauter och kanske också livet på dom 2 astronauterna på ISS.
 8. Jag har för mig att det brukar gå i repris mitt i sommaren
 9. Jag kommer. Läste att den skulle vara i större lokaler i år, även om det bara blir i en av dom halar som Bok mässan brukar vara i så blir den mycket större än förra året.
 10. det började med att jag så trejlern för Voyager i svensk TV, jag tyckte det verkade vara en löjlig serie (jag kan inte komma ihåg varför) så jag bestämde mig för att inte titta på den, men den kväll första avsnitet sändes hade jag inget att göra, så jag sate mig vid TV:n och kom in mitt i avsnittet. Efter det var jag fast Resistens is futail. :lol: :lol: :lol: (stavningen på Borg frasen är troligen helt fel)
 11. Någon som kommer ihåg vad det Vulcan skepp Enterprise NX- 01 skulle möta och senare möte i Shockwave, del 1 och 2 hete, om du också råkar veta vilken class det tillhör "infoga" även det i ditt svar.
 12. Ni som ska till FEDCON XII: Någon som vet hur man tar sig ditt, bor där och åker hem igen? Följand info har jag: -Priser: 120 Euro,- för alla 3 dagarna! -eller- Fredag 21.5. 35,- Euro Lördag 22.5. 49,- Euro Söndag 23.5. 40,- Euro Var?: Maritim-Hotell i Bonn (Tyskland) För mer Information klicka på länken här nere: (på engelska eller tyska ) >>FEDCON XII<<
 13. Var kan man på ett laglit set ladda ner ett smakprov eller hela låten som inleder Tom Hanks serie Från jordedn till månen?
 14. USS VOYAGER

  Musiken

  Var kan man på ett lagligt sett ladda ner smakprov på musiken i Star Trek filmerna och serierna.
 15. Finns det någon som kan tipsa om bra online rymdspel?
 16. jag skulle vilja var mig skällv, kapten på ett skepp av klassen Voyager-A, min specallite skulle vara Borg bekämpning
 17. just nu går Tom Hanks serie: Från Jorden till Månen, i SVT och Lördagen den 15 november sände SVT 2 ett tema bland anat om resorna till månen. Tror du att Amerikanerna värkligen har varit på månen??? Skälv tror jag att dom har varit här men att en del av filmerna är inspelade på jorden.
 18. MITT FAVORIT CITAT ÄR "WE ARE THE BORG YOU WILL BE ASSIMILATED RESISTENS IS FUTAIL" P.S någon somkan hjlpa mig med stavningen
 19. Vlket stardate utspelar sig Star Trek Nemesis
 20. Dom roligaste karaktärerna i Star trek är "Doktorn" EMH (VOY) och Neelix (VOY)
 21. I vilket avsnit möter Voyager, Borg för första gången
×
×
 • Create New...