Jump to content

Kirk^4

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

About Kirk^4

 • Birthday 03/20/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Star Trek, övrig sci-fi, scout, segling, dataspel

Kirk^4's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. SF bokhandeln har också en tävling: http://www.sfbok.se/extra/Star-Trek-into-Darkness.asp
 2. Kollade igenom hela serien förra året. Tyckte den var sevärt än idag
 3. Läste att Paradox Entertainments aktie sjönk över 30 procent idag för att Conan-filmen inte går så bra. Det är ju de som äger Conan-rättigheterna.
 4. Det låter bra. Jag hoppas jag får hem spelet denna veckan.
 5. Är ganska sugen på att se den. Får se om det blir ett biobesök i helgen kanske.
 6. Trust (2011) 4/5 Tonårsdottern i familjen chattar och pratar med en kille online som inte är den han påstår att han är och inte har några goda avsikter. Det blir inte bra. Bra skådespelare och en tänkvärd film att se, även om man kan bli upprörd och ledsen.
 7. Star Trek Expeditions är ju lite billigare, runt 500-600 kr. Det verkar ju ganska annorlunda mot Fleet Captains, frågan är hur stort omspelningsvärdet är eftersom man spelar mot spelet och inte varandra. Tillverkarens hemsida
 8. Utan att ha tittat i regelboken så tycker jag att det ser ut som ett kul spel. Såg dock på Sf-bokhandeln att de kommer ta 948 kr (om det inte ändras när det väl släpps) så jag tycker det känns lite dyrt.
 9. Jag har beställt Star Trek Online (hoppas bara det fungerar någorlunda bra på min dator). Är det några som spelar det fortfarande som jag kan lägga till som vänner i spelet? Jag borde få det under veckan som kommer.
 10. Nej The Plan var ingen höjdare. Ville de visa att Cylons kan bli väldigt olika beroende på vad de upplever? Fast det ser man ju bra i serien.
 11. Varför ska dom sända det så sent? Vill ju verkligen se och det skulle ju vara skönt att spara in 600 kr genom att slippa köpa DVDutgåvan.
 12. Då har man köpt Voyager säsong 1 & 2 då
×
×
 • Create New...