Jump to content

Kirk^4

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kirk^4

 1. SF bokhandeln har också en tävling: http://www.sfbok.se/extra/Star-Trek-into-Darkness.asp
 2. Kollade igenom hela serien förra året. Tyckte den var sevärt än idag
 3. Läste att Paradox Entertainments aktie sjönk över 30 procent idag för att Conan-filmen inte går så bra. Det är ju de som äger Conan-rättigheterna.
 4. Det låter bra. Jag hoppas jag får hem spelet denna veckan.
 5. Är ganska sugen på att se den. Får se om det blir ett biobesök i helgen kanske.
 6. Trust (2011) 4/5 Tonårsdottern i familjen chattar och pratar med en kille online som inte är den han påstår att han är och inte har några goda avsikter. Det blir inte bra. Bra skådespelare och en tänkvärd film att se, även om man kan bli upprörd och ledsen.
 7. Star Trek Expeditions är ju lite billigare, runt 500-600 kr. Det verkar ju ganska annorlunda mot Fleet Captains, frågan är hur stort omspelningsvärdet är eftersom man spelar mot spelet och inte varandra. Tillverkarens hemsida
 8. Utan att ha tittat i regelboken så tycker jag att det ser ut som ett kul spel. Såg dock på Sf-bokhandeln att de kommer ta 948 kr (om det inte ändras när det väl släpps) så jag tycker det känns lite dyrt.
 9. Jag har beställt Star Trek Online (hoppas bara det fungerar någorlunda bra på min dator). Är det några som spelar det fortfarande som jag kan lägga till som vänner i spelet? Jag borde få det under veckan som kommer.
 10. Nej The Plan var ingen höjdare. Ville de visa att Cylons kan bli väldigt olika beroende på vad de upplever? Fast det ser man ju bra i serien.
 11. Varför ska dom sända det så sent? Vill ju verkligen se och det skulle ju vara skönt att spara in 600 kr genom att slippa köpa DVDutgåvan.
 12. Då har man köpt Voyager säsong 1 & 2 då
 13. Jag gillar första Jurassic Park mycket. (Har tom ett Jurassic Park-påslakan och örngott De andra är inte så speciellt bra även om det är kul med dinosarier.
 14. De andra får väl mer utrymme i de andra sesongerna. Scott och Chekov är med rätt mycket i de avsnitt jag sett av andra i alla fall. Sen är de ju med endel i filmerna också.
 15. Det var bra länge sedan jag spelade Star Trek CCG eller ens kollade på korten. I helgen tog jag fram korten och kollade på dom. Blev rätt sugen på att spela. Det finns en butik i Uppsala som heter Prisfyndet som säljer Star Trek CCG. Där brukade jag köpa min kort.
 16. Jag tycker att det är den första scenen i den första filmen, när han drar på max på alla rattar på förstärkaren och sedan flyger bakåt när han börjar spela på den lilla elgittaren, som är skönast.
 17. Jag tycker TAS är fett bra, avsnitten är ju inte så långa i alla fall. Nej, ärligt talat, de flesta avsnitt är rätt värdelösa men endel är lite kul. :P
 18. Nej, det är ju Kirk som får alla tjejer...
 19. Spock är det bästa vulcanen, men T'Pol är snyggast
 20. Har tyvärr inte sätt så många TOS-avsnitt, men det bästa jag sätt är Assigmet Earth. Kollade på Space Seed häromdan, avsnittet som Star Trek 2 bygger på ni vet, men det motsvarade inte förväntningarna som jag hade efter att ha sett Star Trek 2.
 21. Wow, skulle de lansera Julkalendern lite hårdare som Sci-fi skulle nog jag kolla... Det går väl inte så mycket sci-fi på tv nuförtiden, eller? Kollar inte på tv så ofta.
 22. De tre första säsaongerna har kommit ut på DVD, har hört att de håller på att göra en film som ska bli klar nästa år, tror jag... Parallell universes är ett skönt avsnitt, det är kul att könsrollerna är ombytta och att Lister blir med barn... Ett annat härligt avsnitt är Body swap när Rimmer tar över Listers kropp och svinar runt massa med den...
×
×
 • Create New...