Jump to content

baracuttra

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by baracuttra

 1. Har dom kraftfält? Tänker på sånna som man såg en del av när data stack ut i rymden i nemisis
 2. bilaga: Man skulle kunna bygga på då det här med freden med romulanderna som man ser i nemesis.
 3. En bra ide vore ju om typ Romulanerna (stava) skulle komma i krig med någon ny stor supermakt så de skulle behöva all kraft på dom och lite till. Med andra ord, vi skulle aliera oss med romulanerna. (delvis pågrund av att om dom faller faller vi). Serien skulle då vara lite i TNG anda men ha inslag av krig och romulan uppdrag. Kanske en romulan ombord skeppet? Sen (som någon redan sa?) tror jag nog mer på att få en bra kännsla i serien med bra karaktärer och en uppfräshning bland manusskrivarna. Jag tror att lite fräsht blod bland manusförfattarna skulle göra det bättre. Skulle bli lite andra grejer då... Det är viktigt med intressanta karaktärer i serierna så som data, the doctor, 7/9, odo, kes. De får ju tyvär inte bli för lika dom i de gamla serierna. Några idéer om nya karaktärer?
 4. Det var rätt coolt... Om jag hade ett sån skepp så skulle jag ha ett "lekrum" utan gravitation :lol:
 5. Om fedarationen sträcker sig över 8000 ljusår så kan inte alla starfleet skepp räcka till. Jag slår vad om att nära människorna finns det nästan bara människoskepp och när några andra planeter finns det bara skepp med dom från den planeten på. Se så är det ju främst människorna som utforskar och så. Därav att man får se mest människoskepp.
 6. Alltså en sak har jag inte fattat. I voy avsnittet timeless provar dom ju en ny/konstig motor (slip-stream?). Med hjälp av den så gick resan 10 år kortare. Men de kunde inte åka hela vägen för det blev någon instabillitet efter 17 sekunder. Men kan de då inte bara åka flera gånger? T ex: Upp i hastigheten i 17 sek, gå ur. Upp igen i hastigheten i 17 sek, gå ur. Gör man så några gånger är man ju hemma. Varför tänkte inte Janeway på det?
 7. Smaken är förstås delad men här är mina toppar av VOY-dubblarna: 1. Future's end 2. Scorpion 3. Caretaker then Future's end is what it will be
 8. ska kanske iväg och hyra ett st voy dubbel avsintt. vilket är bäst?
 9. hur lång kommer den bli? Och hur gör ni med pengarna? Det måste ju bli jätte dyrt med alla saker som behövs (t ex dekor)?
 10. Yeah! hehe Star trek: The new federation Ne jag vet inte :P Kan inte ni komma på något bra?
 11. Jag tror att man inte kan gå förlångt från orginalkonseptet. Det blir inte startrek då. Bara si-fi i startrek universiumet. Sen kan det inte bli för mycket krig. Det är inte häller startrek. Det är starwars. Jag tror på en serie några år senare än slutet på voyager. En grupp rymdskepp (vi får följa ett av dom) har fått i uppdrag att värna medlemmar i federationen. De åker ut mot okännt håll. Första säsongen kan det t ex bara vara i något imperium medan andra säsongen åker de runt för att värna små medlemmar. Grejen är att de ska vara långt från jorden men ändå inom avstånd för att kunna åka hem, få hjälp, mm. Det kommer fortfarande vara startrek men med ett till mål, inte bara utforskandet utan också värnandet. Sen i senare säsonger kan det bli någon typ av kris på jorden så "missonärerna" får svårare tider (ingen support). Då dom är på långt avstånd fån jorden men nära varandra ska det vara mycket snack mellan de olika skeppen. Vissa ur besättningen kan åka över till ett annan skepp och liknande. I senare säsonger kan dom kanske få byggt en liten rymdstation i de nya övertagna områderna. En till sak jag vill se är typ någon karaktär (eller fler?) som typ jobbar med reparationer, torpedrumen eller liknande. De ska absolut inte ha några högra poster, typ medellägsta. Men grejen är att någon av de på bryggan ska vara bästa kompis med han på reparations avdelningen eller så. På så sätt skulle vi få lite fler sidor av st och det skulle ge flera nya typer av avsnitt. Vad tycker ni om allt det här?
 12. mm, typ som de där protoss skeppen i starcarft.
 13. Kan ni inte starta en forumsdel för allt möjligt. Där skulle man kunna snacka om livet, sin nya bil, att sin tjej har dumpat dig och så vidare... Som ni kan se på http://forum.sweclockers.com/ så håller "ÖD" kvar medlemarna och när det undrar om något datorrelaterat så har de andra delar att fråga i. Snälla!!!!!!!! ge oss ÖD!!
 14. man ska ju ha ett stort skyttelrum med en massa attack-skyttlar. Måste vara bra att släppa ut 6 stycken små små skepp med phasers och foton missiler (de i deltaflyer)
 15. hur ser det ut då? är den lik ett vanligt starship a la federationen?
 16. oki, skälet till att jag vill ha fyran före jag börjar på deep space nine. (best of bloth worlds del två)
 17. okej tack för tipset! Iförsäg så kostar bara första säsongen 130 kr typ att hyra för mig. Jag tror jag sak göra så här: 1. hyra deep space nine första säsongen under typ ett halvårs tid. (avsintt för avsintt då) 2. köpa TNG säsong 3 på dvd i maj (har de två första). 3. köpa TNG säsong 4 på dvd efter sommarjobbet. 4. Köpa säsong 2 a la DC9 efter det någon gång. Då håller jag budgeten och har två löpande serier på gång. Eller tycker ni att jag ska försätta med TNG och sedan efter några år börja med DC9?
 18. Jag vill också köpa boxarna. Men inte de "dåliga". Typ 4an och uppåt. Resten kan man köpa sen när man har hund, villa, fru, barn och xc 90. Men för att jag ska kunna hänga med i storyn behöver jag ju nog se några, tänkte att man kunde hyra några av de. Vilka är betydande för storyn under säsong 1-3? Nämn också avsnitt som är riktigt bra.
 19. men det är klart att man behöver renovera. När du ska måla om ditt rum, kommer du välja exakt samma färg som innan? ne tror inte det. Tänk om du har jobbat på samma ställe i 7 år. Då vill du väl få lite nya fräsha färger än det 80tals färgerna du har på vägen nu...
 20. det ser inte grymt ut. Jag vill ha ett skepp a la voyager-klass utan allt det där mörkblåa
 21. Bara jag som stör mig på panelerna i voyager, deep space nine och TNG. De känns int så praktiska ut. Dom måste ju kunna ha "holo skärmar" och liknande. Star trek blev ju tvungna att avända den typ paneler bara för att de hade dåligt med pengar i de första säsongerna.
 22. http://vv8.jetc.org/tech/images/VOtop.jpg jag menar de tre utfällda sakerna på sidan av skeppet. Tre på varje sida och de är blå/mörkblå
×
×
 • Create New...