Jump to content

Stiltman

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

About Stiltman

 • Birthday 03/03/1982

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.startrek-se.com

Profilinformation

 • Plats
  Norberg, Västmanland
 • Intressen
  Startrek, Airsoft, Datorer.

Stiltman's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. jo, USA ja men engelska Sky One ska visa fortsättningen nästa vecka. sky one visar ju efter usa men iom att usa har uppehåll så går england om. <{POST_SNAPBACK}> Ojda.. då har dom ju sänt 811 nu.. måste jag hitta på.. vill se nästa del nu.. ;)
 2. **********liten SPOILER********** har inte tänkt så mycket på hur den ser ut.. men i första delarna av atlantis hittar inte John Sheppard en typ av tricorder från the ancients.. som han använde som "motion sensor" och liknande.. har för mig det.. skulle ju kunna vara en sån isåfall.. ska kolla på nästa del.. Annars. SG1 börjar ju i Januari ??r det ju sagt.. alltså fortsättningen på säsongs uppehållet.. men Atlantis går ju nu på Movie Central/Movie Network (CA)..
 3. Tja.. man kan väll säga att jag håller till i en hel del.. för att inte tala om alla man är medlemmar i men inte är så aktiv i.. men mitt eget har jag ju iallafall.. StarTrek-se.com Airsoft Sverige är väll dom jag hänger mest i just nu..
 4. Har precis sett dom två första delarna i Stargate Atlantis.. måste säga att jag är maka imponerad, känndes verkligen helt rätt faktiskt.. vill inte säga för mycket för antar inte så många har sett det än kanske.. Men mitt betyg blir iallafall 4,5 av 5.. gillade den här serien dock har ju orginal serien 5 av 5.. men det är helt klart nått att se.. dom nya fienderna.. huga..
 5. Tävlingen är avslutad, mer info på sidan. vinnaren kommer att publiceras så fort jag fått svar från denne.
 6. Två riktigt bra och spänande ep, stargate håller än. Spoiler. Spoiler. Har nu insätt att replicatorer är ********** en Borgs, och mycket hemsaker också. Störde mig dock på en sak och de var Karters perfekt kammade hår även efter diverse tortyr. Föresten har ett svart hål spelat någon avgörande roll i star trek? Kan inte minnas att ENT har råkat riskerats dra in i ett etc, de har sina maskål men inte ett riktigt svart hål. Ja.. Replicators är *************** inte roliga.. huga.. dom är nästan lite läskiga.. kommer ihåg första gången man såg dom tänkte man va ********************* är det där.. hehe.. Hmm.. kan inte minnas nån speciell startrek del med svart hål.. har dock för mig Stargate har haft ett sånt med tidigare.. när dom connecta gaten till en planet som höll på att sugas upp och gaten gick inte att slå av..
 7. Nån som sett första två delarna på Säsong 8?? har precis sett dom.. vill inte säga för mycket än för antar inte så många har det.. Men jag tyckte det känndes som en ganska bra början på säsongen.. nu ser jag fram emot att se på Atlantis 2timmars del nästa vecka..
 8. Inga som är intresserade av att vinna TMP filmen??? har endast fått in ett fåtal tävlande.. måste väll finnas fler som är intresserade.. Bara för att göra klart att syftet med denna tävling är inte att gå med vinst eller att jag ska ta pengarna i egen ficka, utan att se intresset för en tävling. om det kan vara nått för framtiden kanske att sattsa mer på, kanske lite värre priser nästa gång.. eller fler kanske.. så man får en 1:a, 2:a och en 3:a oxo kanske.. Så som sagt, allt som jag får in kommer gå till nästa tävling.. denna har jag bekostat helt själv så
 9. Själv sitter jag och väntar på att det ska bli juli, så SG1 och Atlantis kommer igång.. ser fram emot första 2timmars delen av Atlantis.. Robert Patrick ska ju vara med (alias: T1000 i terminator) samt en del av SG1 oxo..
 10. Jag bor i Norberg, Västmanland, ;)
 11. om jag inte minns fel så ska jag äga spock tidningarna samt lite andra serier.. ;) http://www.swesat.com/startrek/
 12. Jag har: TNG: Säsong 1 - 4 DS9: Säsong 1 Filmer: Generations Nemesis Samt en hel del annat!!! Http://www.swesat.com/startrek kika själv =)
 13. Hmm.. ja va ska man säga.. jag har sett ungefär till 6e delen på säsong 6.. och det är en underbar serie.. lite trist slut på säsong 5 bara.. (har jag för mig).. många ansikten man känner igen i serien.. Dr Phlox är med i en del faktiskt.. som nån forskar nörd.. =) väldigt skojjig del.. =) samma sista delen på säsong 3 tror jag det är.. får man se en härlig automat hagelbössa in action.. =) (är lite av en vapen nörd)
 14. Jadu.. när den blir helt klar.. förhoppningsvis alldrig.. näe.. men nån månad kommer de väll ta innan jag är nöjd iallafall.. finna ju alltid mer saker man kan lägga till och så.. men.. och Jo ska bli svensk.. tills den dagen jag orkar sätta mig in i att göra en översättning och så på allt.. =P
 15. Hejsan. jag håller på med en ny startrek sida.. den e precis startad, och fattas fortfarande saker och så.. men den kommer ha ett stort innehåll innom en snar framtid. gå gärna in och kika å bli medlem. Http://www.startrek-se.com Sen om någon skulle vara intresserad av att hjälpa till.. tex. skriva i nyheter, recensioner ja sånt. så är det bara att fråga. samt så om nån som är van att använda phpnuke skulle vilja hjälpa till så är det vääldigt välkommet! tack för ordet. Lars E StarTrek-se.com
×
×
 • Create New...