Jump to content

erkan

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Göteborg

erkan's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Så är det precis. Har också hört att specialeffekterna i Enterprise inte kommer göras om, fast känns väll inte som det behövs ändå. Men blir väll att köpa boxarna när man väll kommer tillbaka för en re-watch efter att ha sett TNG, DS9 och VOY igen, men då lär boxarna vara billiga!
 2. Någon som sett att Enterprise säsong 1 släpps på Blu-ray den 26:e mars? http://www.startrek.com/article/enterprise-trekking-to-blu-ray-fans-helped-pick-covers Lite typiskt med tanke på att jag precis köpt alla 4 säsonger på DVD. Tycker det bara är lite konstigt att dom släpper det samtidigt som TNG på Blu-ray, då tar dom ju uppmärksamhet från TNG men framförallt så tar väll TNG uppmärksamhet från Enterprise på Blu-ray. Antar dom flesta hellre köper TNG på Blu-ray än Enterprise på Blu-ray. Sen tycker jag omslaget var ett riktigt bottennapp. Dom omslag man fick rösta på var mycket bättre men nej dom skiter i alla dom förslagen och gör något nytt som är sämre.
 3. Känslan är ju att TNG skulle vara det eftersom det är nyare men har inte gjort någon jämförelse. Har båda så kan också jämföra någon dag.
 4. Blir ju rätt stor skillnad med tanke på hur gammalt TOS är, TNG ser också jävligt bra ut på Blu-ray kan jag säga!
 5. Fick precis idag alla 3 säsonger av TOS remastered på blu-ray! Ska bli intressant att se eftersom jag aldrig sett TOS innan men sett all annan Star Trek!
 6. erkan

  Star Trek spel

  Kan ju alltid spela på PC. Sen har det de senaste åren kommer så mycket nytt och så mycket bra inom spel industrin, särskilt om man gillar sci-fi, Mass Effect, Bioshock, Crysis, Portal och Deus Ex Human Revolution är bara några.
 7. erkan

  Star Trek spel

  Nya Star Trek spelet kommer till PS3, Xbox 360 och PC. Det ska vara ett tredjepersons co-op spel, där man spelar som Kirk och Spock där du då måste samarbeta för att lösa uppgifter med Kirk och Spocks unika förmågor. Hur mycket sinnelöst skjutande det kommer vara vet nog ingen men skjuta saker kommer du absolut få göra. Spelet ser dock lovande ut så jag tror det är mycket djupare än så. Helst skulle jag vilja ser Bioware utveckla ett Star Trek spel, dom är mästare på rollspel.
 8. erkan

  Star Trek spel

  Kanske passa på att köpa en konsol redan nu när dom rear då ;) Går att få bästa Xbox 360 för 1500 kr just nu!
 9. Ett klart köp! Får nog ta att boka det! Har väntat på ett nytt Star Trek spel sen Star Trek Legacy.
 10. Just det ja, glömmer hela tiden den :P men ska absolut skaffa mig den så fort jag har sett TOS!
 11. erkan

  Star Trek spel

  Jag testade Star Trek online men är inget för MMO spel tyvärr, dock är Star Trek Legacy perfekt för mig! Men tycker ändå det nya Star Trek spelet som kommer nästa år ser ännu bättre ut! Ska bli intressant att se hur co-open fungerar med Kirk och Spock!
 12. Någon här som spelar också? Jag spelar en hel del, för det mesta sci-fi spel såklart! Såklart har jag spelat Star Trek spel också så jag undrar om det är fler här som spelar eller har spelat Star Trek spel? Det jag har spelat är Star Trek Legacy och så väntar jag på det nya Star Trek spelet som kommer nästa år och det ser riktigt bra ut faktiskt!
 13. Alla surfplattor känns väll som en Star Trek pad tycker jag, även om dom i storlek mindre, runt 7 tum känns mer realistiskt eftersom dom inte så ofta går runt med 10 tums pads i Star Trek :P En annan sak som finns nu som känns rätt Star Trek är röststyrningen för Xbox, dock istället för att säga computer så säger man Xbox och sen vad man vill. Men det coola är att det fungerar 99% av gångerna man använder det!
×
×
 • Create New...