Jump to content

mumle

Stjärnflottan
 • Posts

  627
 • Joined

 • Last visited

About mumle

 • Birthday 04/13/1982

mumle's Achievements

Kommendörkapten

Kommendörkapten (9/15)

0

Reputation

 1. Där måste jag nog säga att du har fel. Faktum är att bra Live-band är väl ungefär vad dom är. Du måste haft otur när du såg dom, när jag såg dom för några månader sen va dom RIKTIGT bra. Fast, det är ju inte S.P.O.C.K längre...mer Hoffman (aka Android) stutsandes runt på scenen och försöker få all uppmärksamhet. Faktum är att han brukar lyckas ganska bra. ;) Fast som sagt, dom är inte alls i närheten av lika bra som dom va när Eddy B Kirk (idag Sista mannen på jorden) och Plasteroid (idag DiskoDiktator) va med i leken. ps. Hejsan igen alla. Jag är tillbaks efter min lilla semester från Star Trek-världen. ;) ds.
 2. X är en bot som finns i alla registrerade kanaler på Undernet. De som har tillgång till boten har full kontroll på kanalen, vilket jag antar att man har på något sätt på DalNet också... Anledningen, eller anledningarna, till att jag inte tycker om det är många. Mitt svar brukar vara: "Det finns en anledning till att man uppfann ftp från början." Det finns mycket snabbare sätt att få tag i avsnitt än att stå i en kö i 15 timmar för att sedan ladda ner ett avsnitt i 15 k från USA, svaret är: kontakter. ;) På Direct Connect kan man också få tag i avsnitt fort, och det är inte alls lika omständigt som ctcp och dcc. Jag har vissetligen ingen anledning att stoppa dig, bara jag slipper hänga där själv. ;)
 3. Jag har inget emot att hålla till på DalNet, ett nät mer eller mindre spelar ingen roll för mig. Anledningen till att jag har blivit lite negativ till DalNet är att det har blivit mer eller mindre ett leech-nät, med jobbiga kanaler som #scifi-central och #startrek-central. Och använda IRC för att tanka tycker jag e ganska idiotiskt bär det finns så mycket bättre sätt. Anledningen till att det är svårare att regga kanaler på Undernet är att dom vill ha koll på vad som finns där, samt att dom har X. Vad jag vet så finns inte något sådant system som X på DalNet, eller? Menmen, bestämmer sig alla för att hålla till på DalNet har jag inget emot att göra det heller. Även om jag tycker det finns bättre allternativ...
 4. Hur många argument vill du ha? ;) För det första tycker jag inte om att få porrspam hela tiden, som man får på DalNet. En annan födel är att Undernet inte har nån nameserver, som jag tycker mest är jobbig. Sen är det ju så att människorna på Undernet är så otroligt mycket häfftigare än människorna på DalNet. ;) Sen finns det visserligen lite praktiska möjligheter som gör Undernet mer lämplig, t.ex. att jag hänger där dygnet runt och att jag har möjlighet att sätta upp botar där utan problem. Ett annat alternativ som jag tycker är bra mycket bättre än DalNet är isåfall EFNet.
 5. Han spelade bra, väldigt bra!! Filmen var ganska bra den också, jag spelade in den och tänker spara den tills vidare. Det var riktigt roligt att se Patrick Stewart i en annan roll än Picard. Rollen han hade i denna filmen var dessutom så annorlunda från Picard. Sannerligen, han spelade enormt bra //1st :jemhadar: Jag vet inte alls om jag tyckte det va roligt att se. Filmen är ju faktiskt totalt urusel. Det enda roliga va när han sliter av sig skjortan o skriker "United! United!" med händerna i vädret! Då är det lite trevligare att se Avery Brooks i American History X, en film som är helt ok och hans insatser är faktiskt lite över förväntan för en Star Trek-skådis.
 6. I senaste Enterprise-avsnittet (Carbon Creek) spelas Meggie av Ann Cusack, tillhörande den berömda familjen Cusack. Ann är visserligen inte riktigt lika känd som broder John och syster Joan.
 7. Det va väl egentligen inte det som var intressant med hans beslut, eller? Jag tycker egentligen inte att hans beslut va ologiskt, han hade ju en poäng. Han va vetenskapsman och för att kunna studera objektet, människorna, finns det väl inget bättre ställe att vara på? Det finns ju alltid risker med forskning. Dock tror jag knappast att det är meningen att man ska tänka så långt. Jag tror man ska stanna vid att han tyckte människorna och "våra" egenskaper va tillräckligt intressant för att studeras vidare och tillräckligt intressanta för att ta vissa risker för.
 8. När jag igår kväll satt och tittade på TNG-avsnittet A matter of perspective blev jag mycket glatt överraskad. Efter att ha sett den fruktansvärda filmen Drakarnas rike (en film där Alexander Sidding a.k.a. dr Bashir samt Alice Krieg, som spelar Borg Queen i Star Trek: First Contact) på bio sjönk mina aktier för Star Trek-skådisar rejält. Att en så usel film ens få visas på Svenska biografer är en gåta... Men till min glädje inser jag att Mark Margolis, mannen som spelar Sol Robeson i kanonfilmen Pi (han spelar även TV-försäljaren i tragiska Requiem for a dream), är med i TNG-avsnittet. Pi som faktiskt kan vara den bästa amerikanska filmen någonsin. Margolis spelar vetenskapsmannen Dr. Apgar och det tog ett bra tag att se den go-spelande matematikern bakom allt smink. Nån som känner till några andra, kanske mindre kända, men nämnvärda skådisar som har varit med i Star Trek?
 9. Jag vet att du inte tycker om det, men vi är tvungen att dra en gräns någonstans. Ett sci-fi-forum där man inte diskuterar Star Wars är för mig väldigt främmande, därför väljer vi att dra gränsen efter Star Wars. Du får tycka precis vad du vill, men tyvärr, för din del, har det ingen inverkan på vårt beslut. Därför ser jag detta ämne som färdigdiskuterat.
 10. Svaret är mycket enkelt: För att vi ska kunna ha ett forum där det inte blir allt för mycket Off topic måste vi forumledare dra gränsen någonstans, och vi drog den gränsen vid Sagan om ringen.
 11. Kan tänka mig att de flesta (tänkande) kvinnliga skådespeleskorna är missnöjda med sina roller om det enda de går ut på är att verka vara överkvinnlig och visa 'sina behag'.
 12. Visst håller jag med dig (*host*KFIB*host*), Riker är (var) ingen höjdare. Ett praktexempel är kliché-posen han har i kanonavsnittet "The measure of a man". Visserligen tycker jag hans karraktär växer med skägget. Hans pojkansikte passar lite dåligt med rollen som den tuffa killen...
 13. Nja, jag tyckte inte jag tog i så hårt. Jag kan visserligen gå med på att Gene verkar något gubbsjuk och att hennes roll kanske inte är den bästa om man vill verka som en seriös skådespelerska. Men min åsikt kvarstår, hon är hemsk i första säsongen. Ta bara scenen när hon "känner" något på Farpoint station. Jag måste blunda för att inte skämmas. Hon spelar ju över så man blir galen... Fast det ska tilläggas att hon faktiskt blir mycket bättre ju längre serien går.
 14. Alltså, löjlighetslistan måste väl ändå toppas av Troi i TNG-säsong 1? Eller kanske vill jag utse Marina Sirtis, för hennes tv-skådespeleri är verkligen uruselt i första säsongen. (Med detta menar jag att hennes överdrivna miner och grimaser kanske skulle passat på en teaterscen, men inte på film.) Nej, jag säger bara en sak: IMZADIIIII!!! *får kräkningar*
 15. I Data's Day får Spot kattmat nummer 74, alltså en inverterad 47:a! ;)
×
×
 • Create New...