Jump to content

Michael Sheingold

Stjärnflotteakademin
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Michael Sheingold

 1. Jo då, det stämmer. Men då borde den finnas under Chyenne Mountain eller hur? Det skulle faktiskt vara kul om det var sant!
 2. Sluta jobba för denna vecka.

 3. Då är frågan hur stort fält man försökte göra och om det bara var ett laboratorie test. Oavsett vilket så är det ett framsteg. Om man nu kan göra gravitation då måste man snar kunna göra anti gravitation snart. hmmmm. Jag undrar.....Gravitationen här på jorden är lika med 0.99919999299959699799969998 eller som skulle säga 1 för den gemene mannen. Jag måste nog tänka vidare på den karamellen..Eller så tycker alla här att jag är riktigt konstig därför att jag fick en verkligen en idé det är bara det jag vet inte om den funkar ock i huvudet på mig så fungerar den. Jag åter kommer med idén ha det gott så länge Trevlig helg
 4. Det jag har funderat på är när man kommer till en ny planet som man gör ibland oavsett vilket skepp man tillhör så har man ju inte fastställt hur man vet hur gravitationen fungerar på just den planeten man kommer till. Vi vet ju inte ens hur de fungerar på denna planeten helt och hållet. Så hur fungerar den? Och om bor på fartygen så kan man väl ha gjort någon typ av rotations variant. Jag tror att jag läste en artikel om att det var så man gjorde på rymdstationen Mir.
 5. Den senaste tekniken visar att allt kan ske på en typ av löparband, precis som Amiralen säger. Jag så ett program om detta på Discovery Channel för ett tag sen där dom tog upp detta. Där man dom tror att det hela var på ett typ av rullband. Jag rekommenderar att titta Discovery Channel till alla här man får lära sig en massa saker där.
×
×
 • Create New...