Jump to content

Kalle Kuckel

Stjärnflottan
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Säger inte

Recent Profile Visitors

1,152 profile views

Kalle Kuckel's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Tack för allt som du har gjort för Star Trek Databas och för att du berikade våra liv. Vila i frid Ulf!
 2. Jag är intresserad. Vad har du för pris på hela rasket?
 3. Senaste inlägget är gjort då, ja. Men traditionen med "Trekspotting" på forumet går många år tillbaka som du kan se om du klickar på länkarna i det första inlägget i tråden jag länkade till. Riktigt trevligt med sådant eftersom man alltid är nyfiken på att få tips om var man kan se mer av Star Trek-skådespelarna. Får försöka leta upp avsnittet du tipsar om.
 4. Kan man bli stödmedlem och hur gör man i sådant fall? Jag brukar passera länet i mitt arbete så jag kanske även kan titta in vid någon av era aktiviteter om ett sådant medlemskap ger den förmånen.
 5. Utmärkt författare som dessutom är väldigt trevlig mot sina fans. Det här blir väl första besöket i landet sedan han besökte Fantastisk Filmfestival.
 6. Minns den där allmänna mailinglistan som fanns en gång i tiden. Det var riktigt trevliga tider med många intressanta diskussioner.
 7. Vill minnas att vi har en samlingstråd för sk "Trekspotting".
 8. MMS som utför mätningarna av människors tv-tittande har en bra och informativ artikel om hur själva mätningarna görs. Intresserade kan läsa om det hela här.
 9. Jag finner det också något osannolikt att TV6 kommer att sända den senaste filmen. Filmkanalerna brukar alltid ha förtur på att sända senaste nytt och dessutom så tror jag inte att en kanal som TV6 har råd att betala för sändningsrättigheterna för en så pass ny film.
 10. Grattis igen! En vän till mig vann i en av tävlingarna, minns ej exakt vilken, men det blev lite av ett antiklimax eftersom han vann filmen på Blu-ray och bara har en DVD-spelare.
 11. Filmparadiset utannonserade sin vinnare för någon dag sedan. http://www.filmparadiset.se/blog/2013/09/22/vann-du-i-var-star-trek-tavling/ En del av dom där sajterna meddelar nog vinnare personligen och kanske inte nödvändigtvis på sin sajt.
 12. Ett STORT grattis till dig! Riktigt trevligt att du vann.
 13. Det var så lite. Jag hoppas att någon från forumet har turen att vinna i någon av tävlingarna.
 14. Ytterligare vinstchanser finns här; http://capishe.se/nyhet/tavla-och-vinn-star-trek-into-darkness-pa-blu-ray/ http://filmfenix.se/tavlingar/star-trek-into-filmsamlingen/ http://www.filmparadiset.se/blog/2013/09/14/vinn-star-trek-och-star-trek-into-darkness-box-pa-blu-ray/ http://mrfilm.se/tavling/star-trek-into-darkness/
 15. Frågestunden med David Warner kommer att hållas på söndagen klockan 15.30 och varar ca 20 minuter. Tillfälle att låta sig fotograferas tillsammans med David Warner kommer att vara klockan 13.00 både på lördag och söndag. Och så har skådespelaren Kevin Sorbo tvingats att lämna återbud på grund av en stundande filminspelning. Undertecknad har för avsikt att vara där och kan då förhoppningsvis lämna en utförlig rapport efter att mässan har varit.
×
×
 • Create New...