Jump to content

Almost Human

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Almost Human


 1. Akonitin - Jag kommer, men stannar inte hela tiden för jag ska passa på att besöka en familjemedlem som också bor i Motala. Skicka ett meddelande lite närmare då träffen ska vara, med adress och tidpunkt för jag besöker bara forumet sporadiskt. På så viss får jag ett mejl med uppgifterna utan att behöva kolla av tråden.

  The Holy Three - Jag tar med mig 200 kr till dig som betalning för att du la ut pengar på biobiljetten när jag inte kunde komma på Into Darkness premiären/träffen. I senaste laget, men jag hoppas att du tar emot dom så att vi kan dra ett streck över det hela.


 2. Tyvärr saknade vi AlmostHuman som inte dök upp alls. Vad hände?

  Plikten framför allt! Jag blev inkallad på ett vak och då är det bara att släppa allt. Tyvärr så har jag ju inte telenr till någon av er, för annars så kunde jag ha skickat ett sms eller ringt och sagt att jag inte kunde komma. Inför framtida träffar där jag har tänkt att medverka, så vore det nog en bra idé att ta telenr till någon av er utifall att jag får förhinder. Mitt yrke som sådant är att jag ibland måste släppa det som jag har tänkt att göra för att istället arbeta.


 3. Har du kollat om säljaren skickar till sverige? Tycker det ser ut som att h*n inte gör det.

  Annars en fin modell. Känner själv ett stort sug av att börja bygga (speciellt efter att ha sett ditt VOY-projekt och Ro:s DS9-projekt).

  Är det ebay och liknande som gäller, eller finns det butiker/postorder här i landet som säljer ST-modeller?


 4. Ni borde tipsa den lokala pressen om ert besök. De vill säkert skriva om trekkers i samband med premiären, och kanske fler som vill vara med på liknande tillställningar i framtiden.

  Jag tror ärligt talat inte att dom är så intresserade av att bevaka ett gäng trekkers som ska gå på bio. Men visst, man kan alltid lyfta frågan och se vad dom säger. Men det får i sådant fall någon annan göra.

  Ni kan väl bli en officiell förening. Det måste vara enkelt att skapa en sådan.

  Det är ganska mycket jobb att driva en sådan, speciellt när man är så få. Givetvis vore det något att tänka på i framtiden, men först tycker jag att vi ska bli lite fler som träffas regelbundet. Man borde alltså försöka, på olika sätt, att lobba för våra Östgötaträffar. När dessa sker mer regelbundet och man ser att man blir fler och fler som deltar, då borde man absolut lyfta frågan om att bli en officiell förening på allvar.


 5. Jag har inget emot att The Holy Three fixar biljetterna. Jag har dock ett önskemål, men det har jag skickat ett PM om.

  Kom ihåg att SF numera tar ut en extra avgift á 15 kronor för 3D-glasögon. Om man redan har sådana sparade sedan tidigare så slipper man den avgiften.

  Även jag är intresserad av umgänge efter att vi har sett filmen.

  Eftersom filmen har premiär på en fredag så finns det gott om ställen att gå till efter att vi har sett filmen. Det oavsett om vi väljer en tidig eller sen föreställning.

  Det sista är kanske något vi ska fundera på. Vilken föreställning man helst vill gå på. Här i Linköping är man ofta generösa och har allt från dagtid till sen kväll. Antar att Star Trek får samma behandling.


 6. Sådär, nu är PM skickat till alla jag kunde komma på. Dock inte AlmostHuman/Dystopi, som inte går att skicka PM till av någon anledning.

  Jag har tydligen inte åtkomst till det kontot längre. Så jag fick skapa ett nytt.

  Jag är helt klart intresserad av att vara med på en Treff. Speciellt om den blir av i Linköping då jag inte direkt har råd att ta mig till en angränsande stad för tillfället.

  Filmen bör gå upp i den största salongen, men helt säker kan man inte vara. Tror det beror lite på om det går upp andra filmer samtidigt och vad det i sådant fall kan vara för film. Vet sedan tidigare att dom kan prioritera lite knasigt i den här staden.

  För mig går det bra att se filmen i 3D. Men även i vanlig version om majoriteten nu vill det.

×
×
 • Create New...