Jump to content

Walliant

Stjärnflotteakademin år 2
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Walliant

 1. Men snälla!!ingen som vet vart man kan köpa bridge commander??? ja börjar bli dessperat nu.. ;)
 2. nån som vet vart man kan få tag i star trek bridge commander till ett rimligt bra pris?vilket är det bästa star trek spelat tycker ni?
 3. Tjena!köpte star trek away team igår.Någon som vet nå bra fusk te det?Jag hittade några på internet, men ja vet inte hur man får dom att funka.../ Walliant :vulcan:
 4. tja! Är det någon därute i galaxen som vet vart man kan köpa Star Trek Classic Borg? E riktigt sugen på det spelet ...nån som vet hur gammal det är föresten? /W
 5. E d någon som kan hjälpa mig!??? Jag köpte Dominion Wars nyligen, och när jag installerat spelet, går d inte o spela.allt blir ashackigt och d går asseeeeeeegt!!!jag har XP om nån undrar.... // Live long and prosper! :P
 6. ber om ursäkt , men ja var så frusterad. Tack så oerhört mycket för hjälpen!du anar inte va d betyder .Sen vill jag bara passa på att säga att Star trek Starfleet Command III är det bästa :cardassian: star trek :cardassian: spel jag spelat./W
 7. Jag köpte star trek starfleet command idag, men när jag ska spela det står det att jag måste installera directX, fastän jag gjort det. Någon annan som har samma problem??jag har xp. /w
 8. ********REDIGERAT P.G.A. KORSPOSTERING*********
 9. Självklart e ju spock bäst. han och trion bones-spock-kirk e ju oslagbar!
 10. Självklart e ju worf :klingon: den stora idolen. Hans orädda handlingar och ibland lite skämtsamma uttalande gör ju honom till den ultimata security officer. Dessutom är han ett bra bevis på att en klingon faktiskt kan jobba inom starfleet...
 11. Sverige e ju me lite i The First Contact: -Borg? Sounds Swedish? efter ett tag: -Defenitly not Swedish!
 12. Självklart tycker jag som väl alla trekkies att de borde sända TNG igen. Men överhuvudtaget är de svenska kanalerna dåliga på att visa star trek... Bättring!!
 13. Tackar...de låter lika, men det e lite mer schvung i TNG.
 14. det e sant, ;) men av det jag sett hittills så är jag inte importerad . Alla som säger att de sett ENT kan heller inte säga nåt då <_< , för det har ju inte visats så många avsnitt...än :blink: !
 15. Njae, de låter faktiskt nästan hellt lika...eller så blandar jag ihop TOS med de gamla filmerna...
 16. Ja,det får du.jag lyssnade nyss på Insurrection låten, och jag garanterar, den e inte lika maffig som låten till First Contact. :lol:
 17. Jag håller med!Den e ju så storslagen.Tycker verkligen ni borde spela den, isåfall kommer jag och lyssnar!
 18. Nu måste jag tyvärr göra alla lite besvikna...Jag anser inte att DSN är lika bra som alla de andra i serien. Jag ska inte säga så mycket för jag har bara sett 4 avsnitt, men det räckte!Det var för långtråkigt, och man kände inte det där lilla extra som man känner när man ser VOY och TNG. Men många säger att slutstriden i DSN ska vara bra, men jag vägrar köpa en hel säsong på dvd bara för att få se en slutstrid i några minuter... :blink:
 19. Njae, alla Star Trek låtar e ju bra, men låten till Insurrection e inte lika bra som den till First Contact... tycker jag!:P
 20. Okej.Av de spel jag har spelat, så tycker jag att birth of a federation är bäst på följande grunder: På Star Trek: Armada och Armada II, så förlorar man ju skepp som fluggor, och det e ju inte så verkligt av vad som händer på filmerna.Jag menar, på Star Trek: Wrath of Kahn så håller ju Enterprise ut hur länge som hellst nästan... På Star Trek: Bridge Commander så är det ganska kul, en annan upplevelse jämfört med de andra spelen i serien. men, jag tycker att nu tar det för lång tid att förgöra en fiende...och, dels känner man sig ganska begränsad,jag iaf. På Star Trek: Starfleet command I och II så är det lite trist, för man kan inte hantera diplomatin själv, och allt förutom uppdragen är trist. Star Trek: Starfleet Command III däremot är bättre än föregångarna... Star Trek: Voyager har jag tyvärr inte spelat, men det sägs att det e asbra! Star Trek: Birth of a federation däremot känns lite speciellt, och lite udda. Och det tycker jag, gör det hela bäst!
 21. Först, Tack till amiral Pjotr´k som hjälpte till med ändringen av forumnamnet.du vet, dagens ungdom.... Ja,det var jerry goldsmith som gjorde musiken till FC, och det e sant, han e ju en jättebra kompositör! Voyager melodin är ju bra, och den melodi som man känner mest för, :P men "riktig" star trek trudilutt är ju ändå TOS, så därför e ju TNG bäst, alltså en TOS melodi i förbättrad variant!
 22. Till alla som undrar över forumnamnet, så kan jag säga att det är fel,det ska vara "bästa musik titeln"....
 23. Star Trek: birth of a federation är ju ändå bäst!
 24. Har lyssnat på titel musiken till filmen " first contact ", och jag måste bara säga att bättre filmmusik får man leta efter! Den låter lite lik musiken till " Patrioten ", men den har ändå en viss Star Trek anda. Lyssna på låten, och bara njut!
×
×
 • Create New...