Jump to content

Elim Garak

Ej aktiv
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Östergötland

Recent Profile Visitors

637 profile views

Elim Garak's Achievements

Kadett 3:e året

Kadett 3:e året (3/15)

0

Reputation

 1. Årets pristagare var ett bra val och det var riktigt hyggligt av Fuglesang att ställa upp på en intervju.
 2. Är det korrekt uppfattat att jag hamnade utanför styrelsen? Fint med en redogörelse över mötet. Ser fram emot att få ta del av alla beslut som togs, vem som hamnade på vilken position i styrelsen, och dylikt.
 3. Yay! Välkommen till världen; Trekkers i Östra Sverige. May you live long and prosperous.
 4. Ser det ut som om vår affischering har gett resultat i att fler har visat intresse (mejl, fb, g+, osv) att delta i mötet?
 5. Jag måste också understryka hur mycket jag uppskattar alla som har bidragit med tankar och funderingar i dokumenten som ligger på Google Drive. Ingen nämnd, ingen glömd. Jag vill bara att ni ska veta hur bra det är och att det är mycket uppskattat från min sida.
 6. Jag antar att det är i Norrköping som du bor i? Bra att dom olika versionerna finns på driven, då kan jag printa ut lite i svartvitt och sätta upp här i Linköping.
 7. @Johan: Nu tycker jag att det blev betydligt bättre. Det känns som en riktigt bra, snygg och tydlig flyer. @mobocaster: Okej, tack för förklaringen. Tycker det var en bra idé att skapa en mejladress redan i det här skedet.
 8. Jag kan sprida budskapet i Linköping, dock bara i svartvitt. Vem är det som har hand om gmailadressen som står uppskriven, är det något som alla kommer att ha tillgång till? Jag tycker att det ser bra ut, riktigt bra till och med. Bra jobbat Johan! Men jag upplevde att meningen "Var med och starta upp en Star Trek förening.." kändes felplacerad där den ligger nu, speciellt när man läste den i samband med den översta frågan och frågan efter det. Tycker att den meningen borde placeras på annat ställe, eller kanske ännu bättre, tas bort helt. Av texten "För mer information och anmälan" på flyern så framgår det att bildandet av en ny Star Trek förening är på gång, så kanske att det räcker med det. Sedan kanske det inte behöver vara ett frågetecken efter "För mer information och anmälan" utan kanske kan vara utformat på förljande sätt; "För frågor och anmälan, gå in på några av våra event". Men det funkar säkert som det är med. Huvudsake är att vi sprider budkapet lite extra inför det här första viktiga mötet. Och om du gör fler flyers med variation på, posta dom här så att man lätt kommer åt dom när det är dags att skriva ut.
 9. Är det här rent av lokaler som man kan ha framtida träffar i? Hur som helst så är det kanonbra att en sådan lokal är ordnad till årsmötet. Och jag håller även med Popesize om att det kanske kan locka till sig lite fler än dom som hänger här. Det får ju inte bli en förening för inbördes beundran så att säga, utan det gäller att ta vara på alla möjligheter att locka till sig nyfikna och intresserade utifrån.
 10. Jag har haft ett facebook-konto ett bra tag nu, men jag har noll vänner där, så man tjänar nog inte så mycket på att jag delar info om årsmötet. Men om någon här vill lägga till mig som vän så är det bara att skicka ett PM för mer info. Och så uppmuntrar jag flera som läser det här att skicka ett PM med sin mejladress till mobocaster för att kunna vara med i gemenskapen, diskussionen och planeringen kring föreningen bland alla dokument som hon har lagt upp hos Google. Bra jobbat mobocaster!
 11. Du har PM mobocaster! Jag tror nog att jag kommer att trivas här på forumet bara man blir lite varm i kläderna.
 12. Tack för länken loghaD, det förklarade en del.
 13. Tack till er alla för välkomnandet! Jag har använt databasen under flera år och även tittat in lite då och då på forumet, så när jag nu såg den här tråden om att en ny förening ska bildas i krokarna där jag bor så tyckte jag att det var dags att registrera mig. Och som jag skrev tidigare, jag engagerar mig gärna i föreningen med annat som kan tänkas behöva göras. Jag kanske inte kan ställa upp på allt, men jag vill att ni ska veta att jag gärna hjälper till trots att jag inte kan komma på själva årsmötet för att göra min röst hörd. mobocaster, ska det vara en gmailadress eller går det bra med vilken som helst? Har några olika nämligen, däribland en gmail som kanske underlättar.
 14. Linköpingsbo här. Om ni förser mig med flyers eller liknande när det blir aktuellt, så kan jag ta på mig uppgiften att strategisk sätta upp dessa runt omkring i Linköping för att sprida budskapet om föreningen. Stadsbiblioteket inklusive alla filialer, gymnasieskolor, fritidgårdar och liknande mötesplatser, offentliga anslagstavlor och vad man mer kan tänka sig. Jag är även intresserad av att delta på framtida träffar och även att hjälpa till med föreningen på något sätt. Dessvärre så kan jag inte medverka just på själva årsmötet då jag är uppbokad hela den veckan med annat sedan ett bra tag tillbaka och det kan jag inte ändra på nu. Kan jag också skicka min mejl i ett PM till mobocaster för att få tillgång till dokumenten?
 15. Är det självförvållat genom rökning?
×
×
 • Create New...