Gå till innehåll

Grand Nagus Gint

Stjärnflotteakademin år 2
 • Innehållsantal

  6
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Grand Nagus Gint

 • Rank
  Kadett 1:a året

Senaste besökare till profilen

570 profilvisningar
 1. Grand Nagus Gint

  TV-serien Orville startar den 26 februari

  Fox https://www.foxtv.se/serier/fox/the-orville
 2. Grand Nagus Gint

  The Orville

  Ser ut som starten för Orville blir måndag 26 februari 21.00 i Fox. https://www.foxtv.se/serier/fox/the-orville
 3. Grand Nagus Gint

  The Orville

  Det blir en andra säsong av The Orville så det finns lite Sci-fi att titta på nästa år också. Det är bara att hoppas att den kommer till svenska Fox. Säsong ett ska väl börja sändas i England om några veckor så den kommer lite närmare Sverige.
 4. Grand Nagus Gint

  Spore Drive ett plagiat?

  Tittar man på TOS och TNG var de först att visa teknik som finns idag som minneskorten i TOS, stor platt skärm finns väl i all Star Trek. Första laptopen i TNG, Motorolas mobiltelefoner som skulle vara vikbara var väl influerad av kommunikatorn i TOS. Ipaden har väl influenser från Star Treks plattor. Att bli "beamad" var väl ett sätt att spara pengar i produktionen så det fanns en vits med det. Men allt var nyheter på sin tid. Discovery verkar låna lite här och där. Man ser influenser från Sagan om ringen, Battelstar Gallactica och Twin Peaks. Skärmarna är som i alla andra SF-filmer nuförtiden halvtransparenta och de ser ut som en ergonomisk katastrof. Har de helt slutat att komma med egna idéer till Star Trek Discovery och surfar runt på nätet eller kollar andra filmer för inspiration? Kanske har blivit en nödlösning av alltihop efter alla avhopp från serien.
 5. Grand Nagus Gint

  Spore Drive ett plagiat?

  Verkar som CBS har knyckt idén om Spore Drive från ett dataspel, Tardigrades. Mystiska likheter iallafall. http://anas-tronaut.blogspot.se/2017/10/star-trek-discovery-tardigrades.html Det är inte mycket som är rätt med Discovery och de verkar inte kunna komma på egna idéer ens. Ska bli intressant och se vad det blir av detta.
 6. Grand Nagus Gint

  Star Trek-veteraner skriver på upprop mot Donald Trump

  Finns väl få personer som passar klockrent i Star Trek men Trump är en av dem. Det enda han behöver göra är att raka av håret som han planterat på skallen för att dölja sina lober och öron. Jorden kommer förvandlas till Ferenginar om han vinner. Men presidenttiteln kommer försvinna och ersättas av Grand Nagus. Hillary Clinton skulle vara utmärkt som Kai Winn Adami i DS 9.
×