Jump to content

Janeway

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About Janeway

 • Birthday 01/19/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Ulfshyttan (I mitten av ingenstans), Säter/Borlänge, Dalarna
 • Intressen
  Star Trek, graffiti och hiphop... Rimma är roligt...<br><br>

Janeway's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Breaking the ice, lr det senaste iaf, var ett tämligen bra avsnitt om jag får säga det själv. Tyckte det var lite halvskoj med T'pol och hennes problem. Jag som väntade mej att hon skulle vara en spion lr nåt. i torsdags, dan innan, var det ännu bättre. vart så överraskad när de hittade all tekniken i klostret tillslut. men archer är fortfarande lika jobbig... tycker fortfarande bäst om t'pol
 2. fight or flight, lr vad det nu hette var det första avsnittet jag såg. ska kolla nästa idag, men mitt första intryck var "Ehum??" jag gillar inte besättningen tror jag, det var bara hon vulcanen som verkade någorlunda intelligent. och han archer verkar ju vara helt självupptagen... jag saknar redan voyager...
 3. jag gillade han hologrammet, som janeway var lite småförtjust (läs: helt förälskad) i. jag skulle tycka det var kul om janeway och seven vart kära, men så mycket kan man väl inte vänta sig från amerikanerna bakom serien. det hade iaf vart nåt det... :lol: hursomhelst så är det väl inte så konstigt att hon inte har nåt förhållande med nån i besättningen. det är ju precis som att en lärare inte får va tesammans me en elev.
 4. hmm, förstår fortfarande inte det där med golvplattorna.. men, men... tack för svaren!
 5. men, hur undrar jag då? har dom plockat med sig en planet och komprimerat och stoppat i mitten av skeppet så att det håller kvar dom på golvet?
 6. När jag kollat på stv så har jag alltid undrat varför alla kan gå runt på skeppet som om det var en gata i säter eller nåt. Borde inte allt och alla flyga omkring? eller, hur har dom löst det med gravitationskraften på voyager? :blink:
×
×
 • Create New...