Jump to content

M'Nor

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About M'Nor

 • Birthday 01/23/1976

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Star Trek Enterprise NX-01

M'Nor's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Civilisation: Tycker detta var ett bra och ganska fartfyllt avsnitt. Jag kan ju förstå att Archer blir attraherad av kvinnan, men att hon efter att han ljugit och hållt på fortfarande gillar honom e ju egentligen ganska konstigt.
 2. För tillfättet så är Säsong 7 min favorit.
 3. Doktorn tycker jag e roligast av dom som var med där. Men det fanns en del andra som också var roliga. :lol:
 4. hur farao gör de de där bilderna på skeppen på http://vv8.jetc.org/ skulle vilja kunna göra ett själv.
 5. Broken Bow del 1 Tycker detta var en bra början på serien, tycker bara att Archer var lite väl elak mot T'Pol. Hoshi var ju helnipprig eftersom hon verkar vara jätterädd för rymden och för att Enterprise ska vara farlig. Väntar med spänning på del 2 ikväll.
 6. Lite flera: Varje gång du förlorar i schack beter du dig som Chewie när han spelar mor R2-D2 ombord på Falcon. Varje gång du ska hoppa från trean i Badhuset leker du Luke Skywalker när han går på plankan och ska ner till Sarlacc.
 7. Sen finns ju tex Count Dooku, Jango Fett som har väldigt stora roller i AotC, men Jango Fett dog ju så han återkommer ju inte i ep III.
 8. Jag gillar Proton-programmen men även WW II-programmet när de blir "hjärntvättade" och 7of9's program om Chakotay.
 9. Kanske inte framkom att jag sett kanske en 20-30 avsnitt av DS9. Men den håller ändå inte den klass som jag vill att ST ska göra.
 10. men att väva in gamla karaktärer är ju ett sätt att koppla ihop den ny med den gamla trilogin. Men Chewie behöver ju egentligen inte vara med eftersom att han inte har något med ANakin att göra. Men vi får väl se vad hans roll blir i episode III.
 11. Tycker att texten var intressant. Men vissa av sakerna känns lite långsökta, men allt är möjligt.
 12. Har väl sett ganska mycket av allt utan DS9, gillar inte den alls, den utspelar sig ju bara på samma plats hela tiden. Star Trek är ju om att utforska nya gränser och åka omkring i rymden, det är inte DS).
×
×
 • Create New...