Jump to content

Kim F.

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kim F.'s Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Spontant känns Tom Paris mest bekant. Han var fel ute men hamnade rätt till slut. Han följer sina känslor vilket jag själv gör, nästan slaviskt. Cool typ. ;-)
 2. Enligt flera här så verkar det ju ha funnits en förklaring till att det avsnittet existerar. Man får väl köpa det. Tidigare tittningar så ogillade jag Dr. Pulaski. Denna gången saknade jag henne i säsongen efter. Märkligt vad man ändrar sig. =) Nu har jag inte sett så mycket av just Doctor Who, men det är ju samma sak i alla Star Trek. Ett avsnitt må vara trist, men ofta sker det ju småsaker som påverkar flera karaktärer. Jag tittar på alla nu, men jag tittar inte lika noga på alla. Är det extremt ointressant så kanske jag gör något annat samtidigt. Men det finns en risk när man börjar välja bort avsnitt, att man bara väljer de allra bästa. Så är det för mig iallafall. =)
 3. Ok, jag har inget namn exakt just nu, även om det finns flera kandidater i första säsongen. Alla har ju inte kommit in i rollerna heller då, vilket alltid är segt. Men det jag skulle säga om detta med tråkiga avsnitt, för mig personligen då, är att förra året så började jag att hoppa över tråkiga avsnitt i alla serierna, och det blev mindre och mindre att se på till slut haha. Så denna gång tittar jag på allt. Det blir som när mp3 kom och man slapp lyssna på hela skivor eller band, till slut saknade jag även de mindre bra låtarna. =)
 4. Hahaha. Ja men i slutet blev hans liv rätt intressant ändå ju.
 5. Jag tittar på annat också, vissa filmer och serier blir nästan varje år. Typ Pirates-filmena, Sagan om ringen osv. Alias, Buffy är några av serierna. Star Trek är mest speciellt dock, och jag längtar till att vara i den världen liksom. Jag lever mig in i saker ganska lätt, kanske är därför? =)
 6. Guinan fick min röst. Hon är så mycket att det blir svårt att välja ord. Hennes kunskap och "mänsklighet" är något att sträva efter.
 7. Jag tycker avsnittet är klart sevärt.
 8. Jag valde I, Mudd. Fast jag precis sett alla avsnitten, så kan jag inte komma på om det fanns roligare avsnitt just nu. Tribbles är såklart kul, men jag undrar om jag inte tänker för mycket på DS9 när jag minns. Svårt som vanligt när det skall väljas men jag står relativt fast vid min röst. ;-)
 9. Jag valde säsong 3, men misstänker att det beror en del på vilket humör man är på när man tittar. Alltså att detta år (tittar varje år typ) så passade den säsongen bäst för mig. Kanske jag har en annan åsikt nästa år? Fortsättning följer...
 10. Spock?! Haha, låter helt galet i mina öron, och ologiskt. Men självklart är vi alla olika, så no offense intended. Själv är jag inte kär precis, men Kirk har väldigt fina ögon. Och han har charmen. Det tilltalar just mig iaf. Nu pratar vi om gamla Kirk alltså.
 11. Kul med en tråd som denna. Jag tog det enkla valet att regga med Facebook, och jag har redan glömt om det automatiskt blev mitt riktiga namn eller om jag bara var allmänt fantasilös, haha. Anyway, jag gillar alla delar av Trek-världen på olika sätt, men favoriten är Voyager. Jag tror jag såg delar av den först, men minns inte när eller hur. Jag är 39 år, så någon annan här kanske vet. Ja, jag kan googla såklart, men nu kanske det blir lite prat istället vilket är najs. =)
 12. Efter att jag hade råd att köpa det mesta för några år sedan, så tittar jag varje år på rubbet. Ganska intensivt dessutom, hehe. Just nu har jag kommit till TAS. Jag kunde inte rösta dock, för inget svar passade riktigt.
 13. Jättekul att prata om detaljer med andra som vet lite om ämnet. Och med ämnet tänkte jag inte på skägg utan serierna. ;-) Tack för välkomnandet, jag hoppas att lägga mig i flera diskussioner i framtiden.
 14. Kul att jag hittade denna tråden när jag lite snabbt skulle kolla en grej om hans skägg, haha. Visst, han ser äldre ut, men det är ju fullt möjligt att han skulle utvecklat denna pondus ändå? Jag är principiellt emot skägg, så jag är det även här. Jag ser att jag tillhör de få, men frågan fick mig iaf att logga in, inte illa. =)
×
×
 • Create New...