Jump to content

Mikael

Stjärnflottans säkerhetsbyrå
 • Posts

  728
 • Joined

 • Last visited

About Mikael

 • Birthday 07/02/1985

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Öl, kvinnor och sång

Recent Profile Visitors

6,430 profile views

Mikael's Achievements

Kommendörkapten

Kommendörkapten (9/15)

0

Reputation

 1. Senaste bilden just nu, kanske blir lite spännande att hitta någonstans att landa på den ;)
 2. Vad är det som inte ska vara etiskt försvarbart? Att vi bygger ihop en encellig organism som kan överleva på Mars eller att vi "planterar" liv där? Personligen gillar jag idén att vi kan sprida liv till andra platser och för andra att finna när mänskligheten förvinner och det vore en bra första byggsten om man skulle börja terraformera Mars.
 3. Mm, kollar man på deras tablå så är det ingen större varation. Men gillar man Arkiv X, Battlestar Galatica och Lexx så är det en bra dag för att kolla på tv idag...
 4. Det gör vi fortfarande ibland ;)
 5. Oh, riktigt schysst. Då kan man se fram emot bra bilder över atomer så småningom
 6. Jag hoppas det blir mer TOS klingorna och inte de senare rymd-vikingarna det blir då.
 7. För att inte tala om Borgerna, som Phlox dessutom fixade en kur mot deras nanosonder...
 8. Phlox sa att de är genmodifierades utan att ändra deras DNA i Enterprise piloten. Om det var för att bli bra krigare minns jag inte men de fick osynlighetsgrejen och Mister Fantastics gummikraft iallfall. Borgerna är med lite i första DS9 avsnittet men endast för att introducera Sisko och inte för egen skull så att säga.
 9. Får att lägga på mer problem med ENT var att det var den här stora saken att det skulle vara innan innan TOS med allt vad det skulle innebära men i slutändan var det samma gamla Star Trek fast med andra namn på grejerna. "Polarized hull plating" hanterar de precis på samma sätt som med sköldar, komplett med att den går off-line. Det i sig är en ganska stor sak på tanke på att det skulle betyda att skrovet är "off-line". <_< Det enda stället jag tycker att de verkligen visar framfötterna är att de har änterhakar (modell stor) istället för tractor beam. Annars återkommer phasers, protontorper och allt möjligt med lite ändrade namn. Jag skulle kunna gnälla lite på besättningen som har en chefsingenjör som inte kan enkel algrebra, men det låter jag vara.
 10. Alla som åkte ner med Rymdskytteln, fast de höll Mach 25 ;) Jag skulle lätt kunna tänka mig att kunna åka med den när man åker runt i världen, att slippa sitta och uggla på planet i flera timmar vore inte helt fel. Prislappen lär iofs bli därefter också...
 11. Förutom the Maquis då, men de är iofs lite förbi strejk och mer in i väpnat motstånd. Sen finns det författarna som vill ha mer pengar också... <_< I "Signs and Portents" börjar det stora handlingshjulet att snurra så sakliga. Samma namn som säsongen har för övrigt så det man sett innan börjar ge lite utdelning.
×
×
 • Create New...