Jump to content

Vulkan

Stjärnflotteakademin
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vulkan's Achievements

Kadett 1:a året

Kadett 1:a året (1/15)

0

Reputation

  1. Om det är okej att skriva fast man skulle ge ett lägre betyg. Jag är ganska besviken på serien, i alla fall än så länge. Jag hade hoppats att den här serien skulle vara mer lik TNG som hade väldigt intressanta teman och ämnen som fysik, astronomi, filosofi m.m. och även "mjukare" teman som lingvistik, musik, psykologi m.m. Det jag gillade med dessa avsnitt var att man kunde faktiskt lära sig något av att se dem och även bli inspirerad att utforska mer. Detta upplevde jag inte alls med Picard-serien tyvärr. Tycker den känns väldigt "fördummad".
  2. Hej Det var ganska många år sedan jag såg originalserien och TNG, samt ENT och filmerna. Av någon anledning fastnade jag inte för DS9 tidigare och Voyager har jag inte ens gett mig på än eftersom jag vill se DS9 först. I alla fall så gillar jag Star Trek, speciellt TNG ligger mig oerhört varmt om hjärtat och har nu tänkt se DS9 och Voyager. Eftersom jag ofta får ganska mycket idéer och tankar av att se Star Trek så registrerar jag mig här för att samtala om dem med andra. Forumet verkar tyvärr ganska inaktivt dock? Hoppas så inte är fallet och att det finns några här man kan kommunicera med. Bästa hälsningar Vulkan
  3. Sokath, hans ögon öppna! Detta är också ett av mina favoritavsnitt. Det är denna typ av avsnitt jag framför allt gillar med Star Trek - som får en att tänka i nya banor och analysera problem från andra perspektiv än man är van vid.
×
×
  • Create New...