Jump to content

VaCUm

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VaCUm

 1. Jag har ingenting emot regler. Men jag brukar inte gilla när reglerna är för hårda. Jag har löst det genom att starta ett eget forum och på så sätt bestäma själv. Problemet då är att man inte har så många att diskutera med.
 2. Vilka andra forum är du med i? Jag är aktiv i sweclockers forum och i mitt egna på http://scifi.lokalen.org Sweclockers är ett dator/teknik-forum och mitt egna forum är ett scifi-forum som jag öppnade för snart en vecka sedan. Jag heter VaCUm i alla forum.
 3. VaCUm

  Warp

  Det där stämmer fint... tror jag...
 4. Jag tror att de bytte namn på den därför att det är för udda. Alla skulle inte komma ihåg det. 2001 är som sagt en härlig rulle. Oftast är slow-motion-scifi härlig då det är platts för eftertanke och detaljer. Modeller istället för datoranimationer har oftast mycket mer känsla. Se skillnaden mellan TNG och Enterprise. I TNG så upplever man att skeppet har massa. I Enterprise känns det mer ihåligt.
 5. jag har "hittat" säsaong 1 och 2 av serien i fråga och börjat sett första avsnittet. änteligen fattar jag vad serien går ut på.
 6. VaCUm

  Farscape

  Jag har bytt tema nu... låt oss hoppas att det kommer att fungera bättre nu.
 7. VaCUm

  Farscape

  Din sida är inte macintoshkompatibel... registreringsdelen fungerar inte i någon av mina webläsare (Internet Explorer och Safari). Du kan således radera de två senaste medlemmarna... Inte? De fungerar finfint på min mac med Internet Explorter 5.1... Men designen stämmer inte helt. Temat som jag kör kräver för övrigt IE5+
 8. VaCUm

  Farscape

  Nu har jag fått upp sidan igen...
 9. VaCUm

  Farscape

  Ny adress till forumet! www.farscapesweden.com Det är en helt ny sida med en helt egen domän...
 10. Det lilla av Enterprise-E som jag har sett kändes modernt på nått vis... Lite mer krigiskt dessutom...
 11. Används inte Slip Stream i Andromeda?
 12. VaCUm

  Farscape

  Ser att du blev med i mitt forum Morn... Trevligt. Mitt forum är just nu en liten anarki. Det skall också döpas om. Herno Farscape och Star Trek lockar inte så många användare. Bli inte medlem där pga. Star Trek-delen då den är låst. De som är lugna och snälla och drar användare till forumet kommer att få erbjudande om att bli moderator. Jag vill poängtera att jag inte vill konkurera med det här foumet och därför har jag stängt Star Trek-delen.
 13. VaCUm

  Farscape

  http://www.bbc.com/farscape är nog en av de bästa sidorna om farscape. Innan hag hittade den här sidan så slängde jag ihop ett startrek och farscape-forum på http://hfs.happsburg.mine.nu . Sidan blev inte precis en succé. Jag skall ta bort startrek-delen i forumet och be alla trekkers att bli medlem här istället. Farscapedelen blir kvar då jag inte känner till något svenskt farscape-forum.
 14. Valde Data. Data är helt underbart rolig i när han försöker vara mer mänsklig. I avsnitten TNG (Starship Mine) när han övar på att småprata till exempel.
 15. Ojoj... Det var den bästa tolkningen av borgernas lilla "tal"... Kan någon översätta texten till tyska? Då skulle det låta några gånger hårdare...
×
×
 • Create New...