Jump to content

Spock

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Spock's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Oavsett om man bara gillar Defiant eller så, rekomenderar jag DS9 där man i slutet av säsong 3(?) får se det skeppet rätt så mycket.
 2. Vad bra! Det innebär att de (kanske) kan påverkas då!!!
 3. Teleportering är inte möjligt inom vår livstid, det kan jag direkt lova :sad: Vi har inte den teknik som de i star trek kallar en "Heizenburg compensator" (ursäkta om jag stavat det fel) som fixar osäkerhetsprincipen. Dock har t.ex. IBM (alltid IBM då det är COOOOLA saker!!) lyckats teleportera mindre bakterier eller om det var ännu mindre, men det tar ju mycket tid och som människa kan man ju knappast vänta längre än någon mikrodel av en sekund innan man börjar att sakna huvet typ. Känns som om WARP är närmare...
 4. Jodå., håller med ovanstående. Man såg riktigt janeways brustna hjärta.... *snyft*
 5. Jo, men du är ju Klingon... jag är ju en Vulcan och gick igenom Pohn far.. ja, jag hade då feber iallafall :lol:
 6. Jo, men visst har 4:an visat Star Trek TNG, före 5:an visade den serien, men som sagt, det var ett tag sedan, på en udda tid och bara några avsnitt innan de gav upp serien... synd Jo, det är klart. Det skulle man göra. Jag skrev ju in till SVT och berömde dem för att de vågat ta in VOY och även efter första säsongen, för att försäkra mig om att de skulle fortsätta =) Enligt mina kompisar som följer serien (köp dvd från england) blir serien bättre och bättre och visst tycker jag det också. Verkar som om den precis skulle ha kommit igång då tv3 slutade med serien. Det var ju inte så mycket mcgyuver över de sista avsnitten :biggrin:
 7. Såg dax2 i en kanadensisk film för ett tag sedan. The Cube... fantastiskt dålig film!!! Tyckte att jag kände igen en skådis i filmen och 1 timma efter filmen så kom jag på varifrån jag kände igen henne =)
 8. Jag fick en bioposter till filmen First Contact då jag var i USA -97. Hade den i en sådan där hårdpapprulle och tänkte att den klarar sig i flyget, men då jag kom fram till Sverige, var röret dubbelvikt. Jag hade som tur var feber, så jag blev inte så arg, annars hade de fått höra ett och annat (lastperonalen alltså), även om de var de i USA som säkert gjorde fel!! Har kvar den, men den är ju inte så fin längre =(
 9. Jag kan hålla med om att LEXX den ursprungliga serien var bra, eller åtminstone sevärd, men det kan jag tyvärr inte säga om LEXX 2.0 =(
 10. Ja, jag vet inte om jag hört fel, men jag tyckte att de sa islutet av avsnittet att de INTE skulle ta in fler avsnitt av Stargate. Jo, visst skulle de ha sänt mer, de kan ju inte sluta mitt i en story på detta vis! Det är ju tv4 fasoner juh! (som slutade, t.ex. med The Next Generation, efter bara några avsnitt)
 11. OK. Detta meddelande ligger fel, men jag hittar inte var jag ett meddelande som jag tänkte svara på. Det var iallafall att alla förhållanden i Star Trek är tjej-kille. Men i ds9 kysser Dax en tjej. Det är det närmaste jag kan dra mig till minnes som serien har varit att bryta tjej-kille förhålladet. Dock så är ju Dax lite både kille och tjej, men det är det enda som jag just nu kommer på iallafall.
 12. Jag tycker att serien verkar lovande. Dock tror jag nog mer på farscape serien, som jag måste hålla som "likvärdig" serie. ...men de båda är ju ljusår bättre än LEXX 2.0 iallafall :lol:
 13. Jo, Stargate serien var inte så mycket att hänga i julgrannen med, men vi trekkare är ju lite bortskämda. Tycker dock att serien slutade på topp, för jag tror inte att 3:an kommer att ta in mer. Har en kompis som sett fler sässonger som tycker att serien bara blivit bättre. Synd att man inte kommer att få reda på om han bara säger så för att retas och visa att han sett fler sässonger än mig
 14. Håller med.. En flotta med Defiants skulle vara nästan, ja.. oövervinnerliga, men det kräver ju en bra taktikter mellan spakarna också =) Sedan angående Cloaking. Just Defiant har Cloak, bara för att de har gjort ett avtal med Romulanerna. Den får INTE enligt avtalet användas i vår kvadrant och all data insammlad från gamma, måste delas med till Romulanerna (härliga grönblodiga varelser:o)
 15. Ja, den som gjort det bästa uppryckte då det gäller skådespeleriet tycker jag är Paris. Han börjar ju vara en favvis för mig. Dock rår ju INGEN på doktorn!
×
×
 • Create New...