Jump to content

lyntix

Stjärnflotteakademin
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Någon som har åsikter om innehållet i Star Trek NG/Season 1 (7-DVD/Box) (ang. extra material osv.)? Är det denna DVD-box som gäller om man vill äga första säsongen av ST:TNG på DVD?
  2. Silent Enemy Till sist verkar det som om Enterprise kommer att kunna försvara sig själv. Nog för att jag har lite svårt att förstå varför skepp titt som tätt försöker ramma varandra i ST, den borde endast göras som sista alternativ när ens eget skepp är så skadat att man inte har något annat val, men i ST verkar det vara common practice även för helt oskadade skepp. Hur som helst, kommer man få återse denna ras i något senare avsnitt? Rätt okej avsnitt in alles.
  3. Fortunate Son Mycket skrik för lite ull, inte för att de skrek så vidare högt heller. Trisst så man höll på att somna. Cold Front Tidsresor är alltid roligt, bara det inte går till överdrift. I ST:VOY om jag inte missminner mig så var det två eller tre avsnitt på rad som hade med tidsresor/tidsmekanik att göra, blev lite uttjatat. Roligt att återse Sulibanerna igen.
×
×
  • Create New...