Jump to content

StoVoKor

Stjärnflottan
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

About StoVoKor

 • Birthday 03/14/1985

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.thepicnic.tk

Profilinformation

 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  nintendo

StoVoKor's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Den fjärde rasen är The Nox.. Som man träffar på i just SG-1-avsnittet "The Nox", där Armin Shimmerman spelar en Nox.. Pjotr'k är du säker på att Asgards kommer från Pegasusgalaxen.. ??r det inte där Atlantis utspelar sig? Borde inte i så fall Asgards känt till Wraihts och legat i krig med dem.. eftersom dom bor i samma galax..?
 2. J. Michael Straczynski killen som skapade babylon 5, har ju redan en ide till en ny star trek serie. Som enligt ryktena ska vara mer oldschoolserie, mer actionfylld och inte så politisk korrekt som det senaste star trek produktionerna. Serien skulle ha ett slut redan från början och ha en bättre kontinutet än tidigare star trek serier. J. Michael Straczynski har själv gått ut på Sci Fi Wire och bett om hjälp att få igenom serien. Han uppmanar folk att skicka mail till Paramouth och backa upp hans ide. Själv hoppas jag på denna lite mer våghalsiga ide..
 3. Affliction spännande avsnitt, kul med lite section 31 och varför en del klingons ser lustiga ut i TOS.. Hoppas man får se mer av sec 31 i nästa avsnitt. JAg tror dessutom att Trip kommer komma tillbaka. Det kanske rent ut av är så att han har ngt mysko uppdrag som man inte fått reda på som han måste utföra på colombia. 9/10
 4. du missförstod mig nog. Jag menade om att om high command skulle ligga bakom attacken som det anspelades lite på i The forge..
 5. The forge. jag älskar konspirationer så därför var detta avsnitt ett i min smak. ska bli spännande att se vad som händer personligen tror jag ju inte att vulcanerna ligger bakom dådet. I så fall borde väl jorden bryta sina kontakter med Vulcan och det kan dom väl inte göra.. 9/10
 6. the augments instämmer i lyran. bra avsnitt slutet var ju fantastiskt. 8/10 jag anser numera att enterprise är en fullvärdig efterföljare till de tidigare serierna. KUTGW
 7. hej är det någon som vet om Brent Spiner kommer att bli en ordinarie i gänget eller är det bara tänkt att han ska vara med i 3 avsnitt... När jag kollade på de trailers som fanns på startrek.com. Så verkade det lite konstigt att dom gjorde reklam om att bBent Spiner skulle vara med, flera avsnitt innan han dyker upp.. någon som kan kasta ljus på detta??
 8. Alexander Siddig spelar doktor Bashir i DS9..
 9. Håller inte med riktigt att kvinnorna i ST är mesiga.. Ta till expempel DS9 varken Kira eller Dax är mesiga.. -- Skulle vilja tillägga att ALexnader Siddig är född i Syrien så där Talar har du din arab.
 10. men det beror ju på att man inte kunde göra lika coola pann-antenner förr. om du jämför en TOS klingon mot en annan klingon har du en ännu större skillnad.
 11. Jag tror ju inte att Shrek stod modell för andorians.. om det inte kom ut någon film på 70-talet som jag missade..
 12. Igår var Patrick Stewart med i filmen Masterminds. på ZTV. han var ganska äcklig i mustasch
 13. Jag har sett alla TNG alla DS9 alla ent som gjorts nästan alla voy alla filmer förutom 3-5 och halva s1 på TOS men jag tyckte den var så kass så jag slutade kolla
 14. jag tar studenten från rymdgymnasiet i kiruna på fredag .. trekk?
 15. röstade på annan bestättning. pga. att tng besättningen har gjort sitt på film voyager besättningen borde väl ha upplösts efter delta-incidensen ds9 bestättningen skulle i och för sig kunna funka med Kira som bas. en mix skulle även det kunna vara intressant. men det bästa vore en helt ny crew och ett helt nytt skepp som kanske är på ett infiltrations uppdrag far far away. tänk er Sean Connery som kapten. ewee.
×
×
 • Create New...