Jump to content

NikkiSixx

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NikkiSixx

 1. Tack för mig.... De svar jag har fått var ungefär de jag hade väntat mig.... vänligen stryk mig ur ert register.... Som jag tidigare berättat är det inte personligt mot de som sköter om forumet. De gör det på sitt sätt och som de tycker är bäst. Sen om folk gladligen stänger av sina hjärnkanaler och rättar sig i leden, det är inte mina bekymmer. Ni gör ett jättejobb med forumet och hemsidan. Jag uppskattar hemsidan JÄTTEMYCKET.... Dock är jag lite ledsen i ögat att det inte finns ett mer frispråkigt och vänligt forum för oss svenskar som dyrkar Trek. Tack för mig......!
 2. Och alla har vi varit nybörjare, så det gäller att visa ödmjukhet. Jag har ju själv tabbat mig, och även om jag fortfarande inte gillar hurr det ska hållas ordning (tycker också det känns onaturligt...), så har jag vart tvungen att acceptera det. Man tar seden dit man kommer! :tomte: Vem har sagt att jag är nybörjare? Läs mitt ursprungliga meddelande.... Det var bara ett i raden på exempel när forumledningen stängt trådar när någon vill ha information, men blir skjutsade till en tråd där svaret inte finns och där diskussionen inte är relevant efter över fem sidor svar och annat bladder ... Hmmm... är du seriös när du skriver detta?
 3. Jaha där ser man.... de studier jag deltar i berättar även att konflikter startar när folk är för styrda av övermakten och gör uppror
 4. Strikt, strängt etc.... Det var aldrig någon fråga om det. Jag har inga bekymmer med att det är "ordning & reda" även om jag anser att det är nyttigt med kaos också för att se fördelar med annat..... Nej! Det var just det jag inte tycker. Läs mitt ursprungliga meddelande får du se... Jaha, så detta gäller bara nya medlemmar? Det förklarar inte de mail jag har fått där man uttrycker att jag har helt rätt och inte är ensam i mina frågeställningar. :klingon:
 5. Okej... Jag fattar vinken... tror jag... Strängt? Läste du inte att jag hade sökt efter informationen innan jag postade? Det handlade inte bara om denna post om TOS Companion? Om inte du hade svaret kanske någon annan skulle fått chansen att ge mig ett svar innan du stängde tråden? Hmmmm.... det verkar inte som du läst och begrundat det jag skrev alls...... Jag vill inte göra detta till ett personligt vendetta. Men .. det känns helt enkelt hopplöst. Jag besöker inte forumet igen.... Dock kommer jag att besöka www.startrekdb.se varje dag... Men som sagt detta forumet är hopplöst... :arg:
 6. Hej... Jag älskar Star Trek och jag älskar forum. När det gäller musik så är jag väldigt aktiv i det forum tillhörande min favoritartist/grupp. Och när det gäller det jag älskar mest, Star Trek, har jag försökt i ett par omgångar att vara aktiv här. Men varje gång stängs tråden för att det finns en annan tråd som också behandlar "detta ämne". Jag har varit aktiv i forum sen -96 och aldrig känt en mer fientlig stämning än den här... väldigt synd då det inte finns så många svenska Trek-forum. Känns lite som om att det är en liten sport att försöka stänga en tråd .... <_< T ex. Jag postade för ett tag sedan ett ämne där jag desperat sökte efter information om en officiell "Companion" till TOS. Vad den heter? Om den finns? Om den är bra? etc... Några minuter efter att jag postat tråden/ämnet blev den stängd och man blev föreslagen att besöka tråden som behandlar "Star Trek böcker". Innan jag postade tråden/ämnet sökte jag efter en annan tråd, jag sökte typ på "TOS Companion". Jag fick ingen träff! Den tråd jag blev bryskt hänvisad till var på ungefär 10 sidor .... vem orkar gå igenom alla dom sidorna innan man postar en ny tråd/ämne??? Vad gjorde jag för att få svar på mina ursprungliga frågor? Jo, jag bytte språk till engelska och postade i ett engelskt forum. Jag fick svar efter några minuter. Måste det vara så här på det här forumet? Handlar inte detta om att få så smidiga svar så snabbt som möjligt och sen är det upp till var och en hur mycket man vill skriva/spinna vidare på tråden/ämnet??? Och bara som en notis, varför stängdes tr??den "Vilken serie skall bli film efter TNG"? Jo, för att någon tyckte att detta ämnet tillhörde hans/hennes ursprungliga post och alla diskussioner om en ev. kommande film skall behandlas i denna tråd som heter "Star Trek XI" och innehåller 4 sidor??? Hur lång tid tar det innan denna post stängs eller flyttas till ett annat ämne, forum eller vad nu man kan hitta på? Sorry, jag glömde söka om det har förts någon liknande diskussion här inne... jag gör det nu .... hmmmm... jag hittade ingen liknande tråd ... men vem vet..... :blink:
 7. Ja, det är klart! Men så bra är inte livet....
 8. Ja... jag har sett alla Enterprise avsnitt.... The Expanse är en riktig bra "cliffhanger" inför säsong 3. Ett annat favoritavsnitt från säsong 2 är "The Crossing" .... Vad gäller en eventuell framtida Trek film så tror jag att vi Trekkers skulle gilla bäst att det blir en filmatisering från DS9 eller VOY ... men jag tror det är mest troligt att det blir en Enterprise film ..... Eller?? :blink:
 9. En "journey" är ju ingen "jouney" om den inte avslutas utan bara "begins" :P Håller med dig att Enterprise är väldigt bra. Jag var lite missnöjd med de första avsnitten.. men efter "The Andorrian Accident" har jag verkligen börjat att gilla serien.... och säsong 2 är ju hur bra som helst.... Men det är inte min favoritserie....
 10. Nä... det är inte alls säkert att Nemesis blir den sista TNG-filmen. Visst, det är troligt att det är så, men inte SÄKERT. Enligt Rick Berman så tittar man på olika varianter av film, det har till och med diskuterats att låta karaktärer från olika serier medverka i en film tillsammans.... Vet inte riktigt vad jag skall säga och tycka om detta mer än att jag tycker det är en usel idé. :P
 11. NikkiSixx

  Böcker

  :borg2: Någon som känner till om det finns någon "Companion" till TOS, likt de som finns till TNG, DS9 och VOY???
×
×
 • Create New...