Jump to content

Agge

Stjärnflotteakademin
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never
 1. Har för mig att Cpt. Proton festen var på söndagen. Började väl 2100 och slutade 0100. Vore rätt fett om Garret Wang och McNeill var där klädda i sina Cpt. Proton kläder.
 2. Tjena, Tyckte att det var dags att ni fick in några boråsare på sidan, so here I am. "Borås! 100 000 invånare. Storstadens utbud, småstadens närhet. Föregångare i miljöfrågor. Entreprenörsanda. Högskola, stadsteater, museer. Grönska. Billigt att bo, billigt att handla. Snabba kommunikationer. Service! Handelsstaden Borås." Taget från Borås hemsida........förklarar väl allt =) Själv är jag en stor Tim Russ-###, Voyager står helt klart högst upp på min lista, men TNG är inte helt fel heller. Har precis beställt alla Star Trek filmer, borde väl bli en upplevelse.
 3. *försöker bete sig civiliserat* Tjena, jag måste säga att jag är oerhört avundsjuk på er som åkte iväg till Blackpool. Bara att Tim Russ var där gjorde det helt klart värt en resa. Tyvärr är det så att jag var den ende bland polarna som hade råd att åka, resten är s.k. luffare. Jag har bara en fråga....var McNeill med på Cpt. Proton-festen? Förresten, ett annat konvent är på väg i New York, det kostar iofs lite mer....men det är det värt.
 4. Tjena, lite invigning eftersom detta är första inlägget =) Jag hittade en sida där filmerna kostar 69 kr styck, alla filmerna, alltså TMP - Insurrection kostade 700 kr. Är det värt det? Värt att nämna är att filmerna är helt nya. Förresten var det några här som var i Blackpool? Ångrar djupt att jag inte kunde åka dit.
×
×
 • Create New...