Jump to content

Starlander

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.fon.se

Profilinformation

 • Kön
  Man

Starlander's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Enterprise finns att hyra hos Brafilm, dom har säsong 1-3. Nu väntar jag inte längre på SVT.
 2. Har sett TNG, DS9, VOY, ENT och flera avsnitt av TOS.
 3. Vad hette hennes rollkaraktär? (såg bara delar av filmen ) Hon spelade Jack Ryans fru Caroline Ryan, hennes rollfigur förekom bara i några sekunder i början av filmen.
 4. I dag landade Nemesis (DVD) i min brevlåda, så nu har man en sak att se fram emot, har sedan tidigare Insurrection på DVD och resten av filmerna på VHS. Jag har också några VHS-band med TNG och VOY.
 5. Min captain-lista 1. Picard 2. Archer 3. Kirk 4. Sisko 5. Janeway
 6. Hmm, detta är väldigt mysko tycker jag, har hållt på och testat sidan nu under 3 månader, både på nätet och lokalt och jag har aldrig råkat ut för något sånt här, det händer att någon enstaka bild inte visas i IE 6, men det är en bugg i webbläsaren och det räcker att välja "Visa bild" eller uppdatera sidan för att dom skall visas igen. Jag har gjort några små justeringar, ni kan väll testa och se om det har blivit bättre. Några frågor: Räcker det med att ni uppdaterar sidan så visas alla bilder och dom visas sen på resten av sidan? Händer detta enbart på startrekdb.se? Händer detta enbart på jobbet eller händer det hemma också? Jag antar att ni har en rätt så bra uppkoppling, men har sidan varit "seg" när ni har varit inne, misstänker att IE timar ut när ni besöker sidan och därför visas inte bilderna? Jag ska försöka göra allt jag kan för att lösa detta, men då behöver jag ha eran hjälp. Nu när jag gick in på startrekdb.se så fungerar bilderna. Svar på dina frågor 1. Nej, det hjälper inte. 2. Ja 3. Har inte provat hemma, kommer att göra det ikväll. 4. På jobbet har jag ADSL, hemma har jag modem.
 7. Det har jag aldrig råkat ut för, på någon sida, så jag vet inte vad det beror på. Vilket operativsystem och vilken webbläsare använder du på jobbet? Jag har råkat ut för samma sak. Använder Windows 2000 och Internet Explorer 6.0
 8. Var hittar information om TNG och Deep Space Nine på Star Trek Databas?
×
×
 • Create New...