Jump to content

imzadi

Stjärnflottan
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

About imzadi

 • Birthday 02/15/1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Jokkmokk
 • Intressen
  Hur jag blev trekker över ett år beror nog mest på min kära far som tvingade mig se Star Trek när vi lånade TNG första säsongen på dvd av ett par kompisar. Jag blev snabbt biten och vi inhandlade genast alla säsonger och filmer. Sedan har det stått ganska still, Voyager tog ett tag innan jag började se, studerade mycket hellre månen via mitt teleskop, men, tillslut kunde jag inte sluta se Voyager heller så jag fastnade där också :) Utöver Star Trek är mina största intressen rymden (suprise ;) och musik.

imzadi's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Jag vet inte om det är sagt i serien, men hon föredrar att bli kallad George. Källa: oumbärliga Internet Movie Database.
 2. Satt på skunk och kollade igenom en skunkgrupp kallad "Hardcoreimages 1.0" och efter ett par sidor dyker den här upp: http://skunk.spray.se/gruppmeddelanden.jsp?p=5&gid=550895 Känner någon igen sig kanske?
 3. Jag gillar serien i sig. Men jag klarar inte av Ellen Muth (hon som spelar Georgia), dock har hon tagit sig (eller så har jag vant mig...) men det väger upp eftersom att Mandy Patikin är en utav mina favoriter när det kommer till skådisar Som helhet är hälften av skådisarna bra och den andra hälften borde bytas ut enligt min åsikt. Men intressant story och bra humor. Den är godkänd.
 4. Såg Once More With Feeling för jättelängesen, och det är ett ruggigt bra avsnitt! Någon som vet i vilket avsnitt Giles sjunger Behind Blue Eyes?
 5. Leeds Festival är en stor festival i norra England (bara en timmes bilfärd till Skottland ungefär) som anordnas av Carling Weekend som även anordnar Reading Festival (45 minuter från London). Det är samma festival som byter artisterna mellan sig under en helg och de går alltid av stapeln under August Bank Holiday som är sista helgen i augusti. Jag befann mig på Reading och hade a time of my life
 6. Mr. Borg: Härligt att höra Jo, Brian har lite drag av Michael, hamnade i en otrolig R.E.M.-period i fjol, så det är helt klart en bra grupp. Radiohead har jag alltid haft lite svårt att förstå, tyvärr. Ska kanske ge dom en femte (?) chans...?
 7. För att inte glömma: Placebo på Wembley Arena den 5 november Vet inte om jag hinner gå på något innan det, ska försöka få tag på biljetter till Franz Ferdinand på Brixton också.
 8. Sharon Stone --> Antz --> Dan Aykroyd --> SNL --> Patrick Stewart. Ny: Rocky Horror Picture Show
 9. Okey, jag bortser från att han var med i First Contact och gästspelade i J.A.G... Neal McDonough --> The X-files --> David Duchovny --> The Simpsons --> Leonard Nimoy. Ny: Eric Stoltz
 10. Scott Patterson --> Will&Grace --> Sean Hayes --> Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins --> Wayne Knight --> 3:rd Rock From the Sun --> William Shatner eller Jonathan Frakes, your choice. Ny: Heike Makatsch Var tvungen att skriva att hon måste vara Jeri Ryans tvilling
 11. Antar att det var konserten 2002? Var också där, stod nästan längst fram och vifta med min flagga Visst Robert Smith är gammal, fet och ful, och verkar mest villja köra gamla B-sidor., men man får lyssna på det gamla materialet, som "wrong number", "let´s go to bed" och "Lovecats"... "heroes doesn´t die, they just get old and fat" ;) <{POST_SNAPBACK}> Yup, det var det. Ah, jag måste ha sett dig, stod och höll min plats vid kravallen i sex timmar. Var där med några fanatiska fans (Victor, Per och Magnus med svart/blont hår bland annat). Var svimfärdig när konserten var slut. Haha Smirf: Aha, okej. Ja, Bitter End hör klart till de bästa. Men min favoritskiva är trots allt Placebo S/T.
 12. Smirf: Vi har en dejt! Nejmen, jag trodde inte att det fanns fler Placebofans här på forat, och att du bor i Piteå var ju lite roligt Är du någon välkänd filur där? (Har lite koll på Piteåbor...). Det jag lyssnar på är mest Placebo (de allra största idolerna, forever and ever), Frank Zappa, The Who, Franz Ferdinand blev jag lite småfrälst i när jag såg dem på Reading, Jakob Hellman, Blur, Bowie, Bright Eyes, Train, Led Zeppelin... Ah, you name it. Verkar som att en hel del här är Curefans också, jag var det en gång i tiden, tills jag såg dem på Arvika, det var så att klockorna stannade. Tyvärr.
 13. Hej allihopa! Det var trevligt att träffas igår må jag säga! Hoppas att hinna dit idag till "Ena TrekkerSverige", men det är tveksamt. Vill även gå på UFO-föreläsningen. Ses senare i alla fall (på banketten får jag hoppas!).
 14. Hett tips: Kolla blädderflikarna längst ner i dokumentet för fler dagar...
 15. Någon som ska dit eller vill haka på? Jag är helt solo och det känns som om det vore bra att åka med någon...
×
×
 • Create New...