Jump to content

imzadi

Stjärnflottan
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by imzadi

 1. Jag vet inte om det är sagt i serien, men hon föredrar att bli kallad George. Källa: oumbärliga Internet Movie Database.
 2. Satt på skunk och kollade igenom en skunkgrupp kallad "Hardcoreimages 1.0" och efter ett par sidor dyker den här upp: http://skunk.spray.se/gruppmeddelanden.jsp?p=5&gid=550895 Känner någon igen sig kanske?
 3. Jag gillar serien i sig. Men jag klarar inte av Ellen Muth (hon som spelar Georgia), dock har hon tagit sig (eller så har jag vant mig...) men det väger upp eftersom att Mandy Patikin är en utav mina favoriter när det kommer till skådisar Som helhet är hälften av skådisarna bra och den andra hälften borde bytas ut enligt min åsikt. Men intressant story och bra humor. Den är godkänd.
 4. Såg Once More With Feeling för jättelängesen, och det är ett ruggigt bra avsnitt! Någon som vet i vilket avsnitt Giles sjunger Behind Blue Eyes?
 5. Leeds Festival är en stor festival i norra England (bara en timmes bilfärd till Skottland ungefär) som anordnas av Carling Weekend som även anordnar Reading Festival (45 minuter från London). Det är samma festival som byter artisterna mellan sig under en helg och de går alltid av stapeln under August Bank Holiday som är sista helgen i augusti. Jag befann mig på Reading och hade a time of my life
 6. Mr. Borg: Härligt att höra Jo, Brian har lite drag av Michael, hamnade i en otrolig R.E.M.-period i fjol, så det är helt klart en bra grupp. Radiohead har jag alltid haft lite svårt att förstå, tyvärr. Ska kanske ge dom en femte (?) chans...?
 7. För att inte glömma: Placebo på Wembley Arena den 5 november Vet inte om jag hinner gå på något innan det, ska försöka få tag på biljetter till Franz Ferdinand på Brixton också.
 8. Sharon Stone --> Antz --> Dan Aykroyd --> SNL --> Patrick Stewart. Ny: Rocky Horror Picture Show
 9. Okey, jag bortser från att han var med i First Contact och gästspelade i J.A.G... Neal McDonough --> The X-files --> David Duchovny --> The Simpsons --> Leonard Nimoy. Ny: Eric Stoltz
 10. Scott Patterson --> Will&Grace --> Sean Hayes --> Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins --> Wayne Knight --> 3:rd Rock From the Sun --> William Shatner eller Jonathan Frakes, your choice. Ny: Heike Makatsch Var tvungen att skriva att hon måste vara Jeri Ryans tvilling
 11. Antar att det var konserten 2002? Var också där, stod nästan längst fram och vifta med min flagga Visst Robert Smith är gammal, fet och ful, och verkar mest villja köra gamla B-sidor., men man får lyssna på det gamla materialet, som "wrong number", "let´s go to bed" och "Lovecats"... "heroes doesn´t die, they just get old and fat" ;) <{POST_SNAPBACK}> Yup, det var det. Ah, jag måste ha sett dig, stod och höll min plats vid kravallen i sex timmar. Var där med några fanatiska fans (Victor, Per och Magnus med svart/blont hår bland annat). Var svimfärdig när konserten var slut. Haha Smirf: Aha, okej. Ja, Bitter End hör klart till de bästa. Men min favoritskiva är trots allt Placebo S/T.
 12. Smirf: Vi har en dejt! Nejmen, jag trodde inte att det fanns fler Placebofans här på forat, och att du bor i Piteå var ju lite roligt Är du någon välkänd filur där? (Har lite koll på Piteåbor...). Det jag lyssnar på är mest Placebo (de allra största idolerna, forever and ever), Frank Zappa, The Who, Franz Ferdinand blev jag lite småfrälst i när jag såg dem på Reading, Jakob Hellman, Blur, Bowie, Bright Eyes, Train, Led Zeppelin... Ah, you name it. Verkar som att en hel del här är Curefans också, jag var det en gång i tiden, tills jag såg dem på Arvika, det var så att klockorna stannade. Tyvärr.
 13. Hej allihopa! Det var trevligt att träffas igår må jag säga! Hoppas att hinna dit idag till "Ena TrekkerSverige", men det är tveksamt. Vill även gå på UFO-föreläsningen. Ses senare i alla fall (på banketten får jag hoppas!).
 14. Hett tips: Kolla blädderflikarna längst ner i dokumentet för fler dagar...
 15. Någon som ska dit eller vill haka på? Jag är helt solo och det känns som om det vore bra att åka med någon...
 16. Jag ska jobba där, har dock inte köpt biljett än, lönen kom så sent :/ Har boende hos ett par vänner i Hägersten, är det långt därifrån? På kartan ser det ut att vara gångavstånd om man så skulle vilja... Eller kanske inte gångavstånd men rätt nära med tunnelbanan? Aja, vi ses där allihopa Tjinga på mig, jag ska sitta i kassan mest troligt. Dessutom är jag där helt solo så jag letar lite roligt folk att få umgås med
 17. Jag är helt frälst i Roswell, började se det först förra året då TV4 sände det i repris sent på måndag natt, desvärre var det säsongsavslutning för ett tag sedan och jag gjorde det olagliga som man ej får nämna på denna sida. Men det var för spännande för att kunna vänta på det! Michael är riktigt het och Brendan är en superduktig skådis och scenerna han gör tillsammans med Majandra (Maria) är så bra! Man kan se serien enbart för de scenerna! Storyn gillar jag hittills (har sett hela första säsongen och två avsnitt av andra) och Tess är faktiskt rätt cool, även om jag hade mycket emot henne från början Klumpig som jag var råkade jag läsa vad som händer i tredje säsongen och det förstörde lite. Men som sagt, otroligt bra serie! Karl: Roosvelt finns det ingenting som heter, vad jag vet. Roosevelt var USA:s president 1901-1909 och staden där UFO:t kraschade heter Roswell och ligger i delstaten New Mexico där Albuquerque är "huvudstad". Lite allmänbildning
 18. Om någon som känner sig manad att betala typ 250 kronor kommer jag mer än gärna Och kan hysa med boende, mina kontakter i Göteborg är inte så många alls.
 19. Captain Jean Luc Picard (från The Next Generation) säger "make it so" när någon till exempel har kommit med ett förslag och han vill att den ska genomföra det.
 20. Hej, nej, inte från Luleå, men från Jokkmokk. Räknar mig mer eller mindre som Luleåbo då jag tillbringar ganska mycket tid där.
 21. I vårt franskarum på skolan har vi ett tidningsutklipp där det står "Franska elever besökte Sarek"
 22. På MTV-galan gjorde The Neptunes en sjudundrande succé, i alla fall i mina ögon för en av dem gjorde "Live Long and Prosper" två gånger och sa Star Trek! och den andre hade en Star Trektröja (riktigt snygg). I förra veckans avsnitt av "De Drabbade" sa en av personerna "att kämpa emot är meningslöst" och det var ju väldigt likt "resistance is futile"... Har säkert fler på lager, jag återkommer.
 23. Här verkade väldigt många tveksamma till UFO:n. Jag har sett ett UFO, eller ett par om man ska räkna dem så, jag såg samma slags fenomen flera kvällar/nätter i rad. Det var högt upp på natthimlen, flera objekt rörde sig med extrem hastighet zickzack tvärs över himlen! Detta upprepade sig sedan ett par gånger, vi är flera som sett det och min mamma ringde till svenska UFO som var väldigt intresserade och skickade upp en massa papper man ska besvara, då min mamma inte hade tid med alla frågor etc lade hon det på is. Men nu har jag fått i uppdrag att besvara alla frågor och skicka in för just nu står det på svenska UFO:s hemsida att vi inte var sammarbetsvilliga. Haha! Och jag kan skilja på satelliter, ISS, flygplan och övriga nattliga föremål. Norrsken ser jag praktiskt taget varje natt om det är tillräckligt kallt, jag bor ju i Jokkmokk så det är inte så konstigt kanske. Det är riktigt vackert men desvärre för det med sig störningar i tv:n :/ Och det knastrande ljudet hör man rätt ofta också. Jag tror även på att vi har besök av utomjordingar, eller att vi har haft. Roswell - 1947 ligger mig varmt om hjärtat och jag planerar en resa dit och dessutom att bila Highway 375 (The Extraterrestrial Highway) nästa höst (letar förövrigt ressällskap med körkort). Inte för att jag hoppas på att få se ett UFO, för det räcker det med att bo h??r eller att åka till Gällivare eller Moskojärvi utan för att få se hur mycket som är för turisterna och om det överhuvudtaget finns ett genuint intresse för det som faktiskt skedde 1947. Bara för att tillägga en sak; jag var på Science Museum i London, där hade dom en modell av Enterprise NX-01 och en text där det stod att warp speed är teoretiskt möjligt, men det finns inte tillräckligt med energi för att genomföra det, än. Men jag tror helt klart att det kommer att gå att genomföra. Det tror jag benhårt på!
 24. Michelle Forbes (Ro Laren, TNG) var (och kommer mest troligt att vara) med i 24 igår. Hon spelar någon som ska hjälpa presidenten i kampen mot terroristerna...
 25. I Discoverytimmen - Byggandet av en rymdstation sa dom att besättningen ombord på ISS hade önskat något som likande en Star Trek tricorder, så dom utvecklade en liten robot som for omkring och mätte temperaturer etc. Det var ganska häftigt Och en sak som inte heller riktigt hör till teknologi men rymden och Star Trek: en kvinna härifrån Sverige som just nu är och förbereder sig för en resa till Mars (hon är och gör något vid NASA och då ingår det utbildning hur en resa till Mars ska gå till eftersom det inte är så länge innan man kan åka dit... ungefär) hon pratade i NordNytt om att det var Star Trek som engagerat henne så mycket i rymden etc
×
×
 • Create New...