Jump to content

Lore

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About Lore

 • Birthday 06/21/1983

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Allt det goda livet ibland faktiskt kan bjuda på. Bland annat musik, musik och musik, nämnde jag musik? Och Star Trek. Skiver väl något mer senare...

Lore's Achievements

Kadett 2:a året

Kadett 2:a året (2/15)

0

Reputation

 1. Människor har alltid sämre grejor Men de vinner tack vare sin flexibilitet och uppfinningsrikedom Det är roligare än att ha bästa utrustningen och vinna varje gång för att man är överlägsen tekniskt. Hur kul skulle en sådan serie vara? Har inte sett avsnitt 4 än så jag kan inte kommentera på den
 2. Lore

  Kes

  För mig kändes det som om Neelix var Kes pappa. - Du måste vara försiktig, och du får inte göra det och det Det var bara hans svartsjuka som skiljde honom från en pappa.
 3. Tycker de lyckades ganska bra med Regeneration. Ordet borg nämndes inte en enda gång i avsnittet. Roligt att Archer kom ihåg något som Cochrane hade sagt i nåt gammalt tal också (om sina "First Contact"-upplevelser) Med tiden så glömmer folk, till slut var det ingen som mindes denna lilla incident längre. Inte konstigt att de i TNG inte hade en aning om vad borgerna var. Enterprise fick aldrig se någon kub heller.
 4. Ärligt talat så börjar det ljusna nu. Enterprise börjar få en egen stil som inte liknar andra serier och som mycket väl kan bli bra. De första två avsnitten i säsong 3 är bra avsnitt i klass med andra Star Trek serier. Tycker också som flera andra här att Archer har blivit en bättre karaktär. Från sunkig till bra i min mening Angående 3:01. Nakenscenen stör mig inte eftersom jag minns hur många gånger man sett Riker ta sig an en kvinna i TNG . Kanske var många som klagade då också. Vet inte eftersom internet knappast var vad det är nu. Men folk behöver slappna av lite. Onödig scen, men 2 minuter förstör inte ett annars mkt bra avsnitt. 3:02 Hade allt jag hoppas se i ett avsnitt. Action, konstiga saker som händer, mystisk tusen år gammal byggnad, mer kontinuitet och Archer sätter en kille i en airlock! Förutom titelmelodin som är ren skräp ser det ljust ut. Visst, det är ok med ett popigt intro. Men ordet pop betyder inte att den ska låta sådär hemskt! Eller nja... vid närmare eftertanke så betyder pop skräp i mina öron ;)
 5. Riker? Han är bland de roligaste ju! Kan ofta lita på honom när det gäller att lätta upp stämningen. :P Bästa exemplet jag kommer på är i början av ett avsnitt (minns inte vad det hette) när barnen på Enterprise firar "Captain Picards day". Riker tar en Picard docka som ett av barnen hade gjort och härmnar honom. Riktigt roligt! Finns många fler tillfällen då han skojar till saker.
 6. Om Riker verkligen läst att Cochrane sa det. Så var det Cochrane som sa det först. Eftersom Riker kommer från en tid efter att Cochrane redan funnits. Däremot kanske Riker hade hört det av någon annan, eller så. Då kan det vara Cochrane som hörde det från Riker. Beror på om Rikers fakta stämmer.
 7. Jag är inte nån Harry Potter fantast men din bok är bra skriven och jag tycker om handligen. Innehåller många saker jag själv har tänk på då och då. Menar "tänk om..." tankar. Fortsätt skriva !
 8. Lore manipulerar andra för att få det han vill på ett mycket bra sätt. Men det gör Gul Duakat också. Det blir inte riktigt samma känsla på något sätt dock. Dukat respekterar fortfarande sin dotter och älskar henne över allt annat, även om det i vissa avsnitt inte verkade så. Lore har verkligen ingen respekt för någon annan än sig själv och skulle göra vad som helst för att få det det han vill. Han är rakt igenom ond. Röstade på Lore för att TNG är min farvoritserie Men håller med om att Gul Dukat är en mcyket bra skurk han med.
 9. Archer är en soppa ;) Han inger inte förtroende och jag kan inte tänka mig hur har arbeta upp sig till kapten. Han är så tom. Picard och Janeway är helt klart mycket bättre karaktärer. Mer utvecklade och djupare personlighet. Tycker bäst om Picard. Håller med Excelsior att det inte är något fel på Scott Bakula, hans roll är dåligt skriven helt enkelt. Karaktärerna är för fasta i sina stereotyper. De borde kunna få lite mer spelrum istället för att bara vara den "tuffa", den "smarta" och så vidare. Iof är det något som utvecklas under en lång tid och det kanske blir bättre med tiden. De behöver mer djup. Mer bakrundshostoria. De andra serierna hade lyckats med det med runt den 3:e säsongen. Det känns inte som om Enterprise kommer att hinna, men det kan hända. Om det inte blir nerlagt så får vi ju 7 säsonger Kan bara vänta och se.
 10. Jag minns inte att en nödutång fanns på Enterprise D bryggan. Tack så mycket för bilderna! Visst blir man sugen!
 11. Jag tycker inte heller att det gör alldeles för mycket om de avviker en aning från hur äkta vulcans ska vara. De har också en stor befolkning och alla vulcans behöver inte vara exakt likadana. Alla klingons är inte bara är krigare. Alla cardassians är inte onda osv Dessutom kanske hon börjar bli påverkad av att umgås med människor så mycket. Många vulcans blev inte det, men T'Pol behöver inte vara som alla andra. Men sanningen är ändå att enda anledningen till ett byte av T'Pols karaktär på det viset (sexigare, känslomässigare osv) är hopp om högre tittarsiffror. Vissa kanske håller mindre koll på handlingen om de har lite annat att tänka på under ett avsnitt Det här ska vi väl överleva ändå!
 12. Önskar att min dvd spelare funkade :arg: Nemesis var jättebra, förstår inte varför så många klagar. Till och med min Star Trek-ofrälste vän tyckte om den.
 13. En alldeles egen Crystaline Entity skulle inte vara helt fel, ifall man vill erörva världen eller så Det här är nästan som att få tre önskningar, inte undra på att pengar, svält och misär är utplånat i framtiden (nästan...)
×
×
 • Create New...