Jump to content

Sara

Stjärnflotteakademin år 2
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

  Never

Sara's Achievements

Kadett 4:e året

Kadett 4:e året (4/15)

0

Reputation

 1. Sara

  Andromeda

  Det var intressant att få en inblick i Nietzcheaniernas kultur!! Dessutom "visste" man inte riktigt hur Tyr skulle göra, vilken sida han stod på. Betyg: 6/10
 2. Thirty Days var ett medelavsnitt, lagom spännande och lite moraliska och etiska problem. Jag tycker faktiskt inte Janeway var ovanligt hård utan hon höll ju bara som vanligt på sina direktiv. Tom blir nog inte befodrad i det närmaste, först måste ju B'Elanna få skämta lite med honom om att h an bara är fänrik!! Kul att någon annan än Seven var huvudperson, det kan bli lite för mycket av henne ibland. Nya personer är alltid kul men inte för många, det är bättre om avsnitten varieras mer så att inte samma person/personer är huvudperson(er) varje gång. Betyg: 7/10
 3. Sara

  Andromeda

  Jag tycker också att Andromeda verkar vara en bra serie, dock inte lika bra som Voyager! Kan behöva koppla av med någon annan SF-serie ibland. Jag tror att Andromeda kommer bli mer intressant längre fram då vi har lärt känna alla personerna och besättningen kommit någon vart med att återuppbygga Samväldet.
 4. Mitt favoritavsnitt är nog The Day of Honor eftersom mina två favoritpersoner blir ihop i detta avsnitt!! Dessutom var det lite spännande med warp kärnan om de skulle få tillbaka den och Seven var ju till nytta för besättning för en av de första gångerna.
 5. Dog inte den andra aspiranten på Cheif Eniginering ?
 6. Sara

  Andromeda

  Det intressanta med nåndagens avsnitt var att fienden till samväldet förutom Magogerna och nietzeanerna har visat sig! Den otrevliga röda bollen. Dessutom börjar ju relationerna och spänningarna mellan besättnigsmedlemmarna att utkristallisera sig!
 7. Därför att det för det mesta är män som skriver avsnitten!
 8. Håller med om att det inte var något speciellt avsnitt, men det bar intressant att en ny medlem av besättningen fick lite bakgrund, nu menar jag har i Enginering som hade fått sin familj dödade av den cardessianske doktorn. Får 6/10 av mig.
 9. Magnetfält är en annan intressant teori.
 10. Jag tittar på Star Trek eftersom det är en spännande, intressant och rolig serie som till viss del är realistisk. Det är intressant att Zochrane i Star Trek världen "uppfann" överljushastigheten år 2066!! Det innebär att vi har 65 år på oss att uppnå samma resultat, men det finns antagligen lite för många problem med warp-drift för att vi skall hinna. Dock borde vi kunna göra något åt tygndlösheten om bord p?? våra rymdskepp.
 11. Sara

  Andromeda

  Den kvinnliga fd kapten heter Beka Valentine. Det behöver ju inte bli så att Andromeda och Hunt blir ett par! Avsnittsskrivarna kanske bara luras och att det istället blir Beka och Hunt som till slut blir ett par, för annars blir det uppdelat; de på det andra skeppet och de på Andromeda. Vi får väl se...
 12. Sara

  Andromeda

  Håller med om att avsnittet var ojämt... Men buskapet det gav var ändå bra: rasism leder ingenstans och hjärntvättning är hemskt samt kunskap att nyttigt... Nu tror jag inte att det kan bli mer oklätt i Andromeda
 13. Jag tyckte att Infinite Regress gav en realisisk syn på hur det är att ha andra människors personligheter inom sig. Det visade också att Seven inte alltid är så perfekt som hon försöker att vara utan att även hon kan behöva hjälp ibland. Att resten av besättningen var villiga att hjälpa henne innebär ju att hon numera är accepterad som en besättningsmedlen. Sevens vänskap med Naomi bådar gott tycker jag för Seven behöver någon som kan tina upp henne lite, dessutom så slipper hon kanske några av doktorns lektioner i hur man är en social varelse. För övrigt var Sevens skådespel helt underbart!! Avsnittet får "bara" 8/10 eftersom det inte var särskilt spännande.
×
×
 • Create New...