Gå till innehåll

commander jennie

Stjärnflottan
 • Innehållsantal

  208
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om commander jennie

 • Rank
  Löjtnant
 • Födelsedag 1989-10-03
 1. commander jennie

  Voyager: Det bästa avsnittet

  Det finns många avsnitt som är bra Caretaker och parallax är två av dom. message in a Bottle är inte heller så tokigt utan tvärtom väldig,väldigt bra!!Som sagt jag kan inte välja!! *hihi*
 2. commander jennie

  VOY: Voyager på SVT, del 9

  Hmm... Fury det var inte direkt ett av dom bästa avsnitten men de kan väl få 6/10 hysat men inte tillräckligt...
 3. commander jennie

  Saker som ej kommer hända

  det förvånar mig inte! det var så klart! Q:S påhitt! Som den gången översvämmade bryggan me dblommor til Janeway för at hon skulle nödvändigtvis föda hennes barn. Sen har hon ju blivit kidnappad av honom också. Q är en värsting! Fy på han FY!
 4. commander jennie

  Min topplista med motiveringar

  MIn topplista: 1 Janeway: Inte så konstigt för hon är helt enkelt bäst. O gu va gullig hon e tillsammands me Chakotay.. Inte heller e hon bichig och kan verkligen ryta ifrån. Sen är hon oc hreglementet kanske lite väl bra kompisar men det kan man ju förbise. ps: Är inte rädd för att skälla ut Seven som i "Childs Play". 2:Chakotay Han är en mycket trvlig person men hans lugn stör mig ibland, och som sagt J/C tillsammans = Paradiset. 3: Béllena Hon är urball officerare och hennes humör, tja hon verkligen försvara sig med ord iallfall! Också mycket duktigpå atta slåss. Tom och Hon passar bra ihop! 4: Neelix Behövs inga ord. Gu va han e mysig!Bra humor! 5: Tom Underbar person. Hemskt gullig och rebellisk. Det är ju mindre bra. Han är bra på biljard. 6:Doktorn Han e mycket trevlig och har en underbar humor! Som Neelix. 7:Harry HAn är ibland lite hjälpös som en hundvalp och det är hemskt gulligt. Sen följer han alltid reglerna och har stor respekt för Janeway. Men medlidandet för hanblir oftast överdrivet! 8:Tuvok Han eskoj att titta på men lalltså lite tråkig e han.Tyvärr. 9: Seven. Kan klaga på hur mycket somhelst. Hursomhelst jag tycker inte om hennes attytyd. Hon är väldigt dominant! Min lilla lista kanske lite lång.... ps: Jag står för allt jag har skrivit! kjamizzar Jennie!
 5. commander jennie

  Tom och B'Elanna, diskutera dom här ...

  Kapten Janeway har verkligen peruk. Hon har egentligen svart eller brunt hår... Jag tycker också att Béllena spannveck har förändrats det är lite mer utsträckt. Kjamizzzar Jennie..
 6. commander jennie

  VOY: Voyager på SVT, del 9

  Childs Play: JAg tycker faktiskt att det var ett av de bättre avsnitten. Den där utställningen var urhäftig. Avsnittet får: 8/10 !! SUPER!
 7. commander jennie

  Tom och B'Elanna, diskutera dom här ...

  Förresten de där om P/T jag e kär i en som kalla sför det.. bara så ni vet kjamizz.. ;)
 8. commander jennie

  Tom och B'Elanna, diskutera dom här ...

  Ingen aning men säkert nåt dastiskt i vanlig ordning... ;0
 9. commander jennie

  Tom och B'Elanna, diskutera dom här ...

  de e inte rättvist jag har en storasyster "usch" och hon e jobbig... Det avsnittet Think Doctor thinker spy.. var väldigt bra.. Där såg man allt Bellenas o dem andra tjejerna s knep att snärja doktorn frpån varandra..
 10. commander jennie

  VOY: Voyager på SVT, del 8

  Jag tyckte Tsunkatsee var ett bra avsnitt.. Jag tyckte hemskt synd om Seven o tuvok! Jag tyckte det var konstigt tat de inte visste att Seven skulle spela....
 11. commander jennie

  Voyager: Det bästa avsnittet

  På något sätt ja men vissa avsnitt kan vara skräp.
 12. commander jennie

  Mitt jobb är väldigt Trekkigt!

  Jippi!! Äntligen har tänkt göra det men har inte hunnit!!
 13. commander jennie

  Byta liv?

  hahaha.. Ja dethade verkligen varit bekvämt!!
 14. commander jennie

  Trekker / Trekkie

  Rätta mig om jag harfel men det e väl såhär??. En Trecker är en kille. En trekkie e en tjej. :ferengi:
 15. commander jennie

  Klasser?

  ja tycker Galaxy class skeppen e bäst!!
×